Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Videogalerie - změna linků na videa v galerii

16. říj 2014 09:29 #118459
Videogalerie - změna linků na videa v galerii od Petr Janda
Pokročilý uživatel
Zdravím,

máím takovýto problém. V Joomle mám vytvořené články, do kterých vkládám videa, která mám zavedené ve videogalerii. Vše funguje k plné spokojenosti, ale když vznikl požadavek vytvořit na titulní stránce webu modul, ve kterém se budou zobrazovat čtyři naposledy vložená videa do galerie, popřípadě nejnavštěvovanější videa apod., tak jsem narazil.
Po kliknutí na náhled videa v tom modulu se otevře stránka s videopřehrávačem, což je asi v pořádku a logické, ale já bych potřeboval, aby se zobrazil článek joomly, do kterého je to dané video vložené (každé video je vždy vloženo do jednoho článku).

Je toto nějak reálné? Nemohu s tím hnout. Moc díky za rady.

16. říj 2014 11:45 - 16. říj 2014 11:47 #118462
Odpověď od Bong
Moderátor
Ideální by bylo abyste uvedl alespoň o jako videogalerii a modul se jedná, případně odkaz na vaše stránky kde je to možné vidět. Takhle vám nikdo moc neporadí...

Ale ten modul zobrazuje videa, ne články, takže asi nebude možné se něčeho jen tak chytit. Co kdybyste použil modul pro zobrazení článků, když máte stejně ta videa vždy v článku?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum