Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nerobrazující se navigace v administratorovi

25. srp 2014 13:02 #117542
Dobrý den,
žádám o radu, jak vyřešit zmizení navigace (System, rozšíření a pod.) a nabídky (možnost uložení, uložení jako kopie a pod.) v celé administraci. Pokud do url zadám správnou adresu, zobrazí se mi cikoliv z adminu, ale bez výše vypsaných součástí. Zkoušel jsem mazat session, tmp a nic. Nepoužívám téměř žádné rozšíření. Před chybou jsem vytvořil nového testovacího uživatele a po znovupřihlášení na superadmina se vyskytla tato chyba. Joomla 3.2.

Přiložil jsem 2 výstřižky z administrace.

Předm díky za odpovědi
Václav Šíma
Přílohy:

25. srp 2014 13:10 #117544
Odpověď od Cony
Moderátor
Zřejmě jste si vypl, nebo něco provedl s modulem pro administraci.
V /administrator/index.php?option=com_modules&filter_client_id=1
by jste měl mít zveřejněn modul Admin menu na pozici menu s nějakou rozumnou přístupovou úrovní (pro všechny kdou jsou schopni se do administrace přihlásit).

25. srp 2014 13:39 #117546
Odpověď od Václav Šíma
Uživatel
Nevidím nic, co by bylo špatně. Viz. výstřižek. Obávám se, že tady chyba není. Do tohoto nastvení jsem se ani nestihl dostat, mám nainstalováno přibližně 2 hodiny. Ale pokud si dobře pamatuji, zaškrtl jsem dvojité ověření, které je v této verzi nově. Posléze jsem ho opět vypl, ale nastala chyba s tímhle. Je možné, že to může způsobovat?
Přílohy:

25. srp 2014 14:38 #117549
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste si promazat vyrovnávací paměť a cookies prohlížeče, nebo se zkuste přihlásit z jiného prohlížeče nebo počítače.
To dvojfázové přihlašování jste rozchodil, nebo jen zapl a vypl plugin?
Neměnil jste přiřazení uživatelů do skupin? Nebo úrovně přístupu?
Poděkovali: Václav Šíma

25. srp 2014 17:28 #117555
Odpověď od Václav Šíma
Uživatel
Jiný prohlížeč jsem zkoušel (dokonce i výstřižky byly ze dvou různých prohlížečů). Dvojfázové přihlášení jsem nestihl rozchodit, protože mi do toho vlezl tenhle problém, ale hned jsem ho zase vypl. Došla mi trpělivost a udělám čistou instalaci a naimportuji data z menu, menu_types a content, tím zachráním data a bude to na hodinku práce. nejsem si vědom, že bych měnil úrovně, i když jsem na ně koukal. Každopádně superuser má přidělený superuser. V současnou chvíli to ani nemohu změnit, protože mi chybí submit (klávesa Enter nefunguje).

Powered by Fórum