Size of a request header field exceeds server limit. Cookie
27. čvc 2014 19:51 #117208
Zničeho nic mi při ukládání článku vyletěla administrace jomly 3.3.3 a prohlížeč mi napsal:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie
/n
Spustil jsem jiný prohlížeč, chtěl jsem se přihlásit a napsalo mi to, že můj login nebo heslo je špatné a nebo vůbec nemám účet.
prosím o rady jak to opravit.
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Cookie
/n
Spustil jsem jiný prohlížeč, chtěl jsem se přihlásit a napsalo mi to, že můj login nebo heslo je špatné a nebo vůbec nemám účet.
prosím o rady jak to opravit.
27. čvc 2014 22:50 #117209
Odpověď od Cony

Moderátor
Ověřte si jméno a heslo - v tom druhém prohlížeči jste je zřejmě špatně zapsal. V prvním prohlížeči si promažte Cookies, a zkontrolujte co máte na stránkách za pluginy, některý z nich Vám zřejmě ukládá velké množství Cookies, které přesáhnou limit povolený serverem.
27. čvc 2014 22:54 #117210
Odpověď od jiřík

Začátečník
no, zatím jsem jen nainstaloval češtinu a template. žádné pluginy a moduly jsem ještě nenahrával.
27. čvc 2014 22:58 #117211
Odpověď od Cony

Moderátor
Cookie si může ukládat i template, ale že by v takové míře...
27. čvc 2014 23:24 #117214
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Že do toho vstupuji, ale pokud to dělá šablona, o jakou šablonu se jedná? A hlavně: kde jste k ní přišel?
28. čvc 2014 08:33 #117217
Odpověď od jiřík

Začátečník
jedná se o shape5 vertex a demo je na
www.shape5.com/demo/index.php?vertex
měl jsem ji již v předchozí joomle, ale to byla starší verze templatu.
adresu webu, o který se jedná bych vám mohl napsat soukromě. blbé je, že spadne i celý web (ta stejná chyba), ne jen administrace.
měl jsem ji již v předchozí joomle, ale to byla starší verze templatu.
adresu webu, o který se jedná bych vám mohl napsat soukromě. blbé je, že spadne i celý web (ta stejná chyba), ne jen administrace.
28. čvc 2014 09:45 #117218
Odpověď od Bong

Moderátor
Zkuste aktualizovat šablonu na poslední verzi. Zkontrolujte, případně nastavte v Globálním nastavení - Nastavení cookies. Vyčistěte všechny cache.
V nastavení šablony zkuste vypnout zvětšování písma, jak se píše třeba zde .
V nastavení šablony zkuste vypnout zvětšování písma, jak se píše třeba zde .
28. čvc 2014 12:20 #117225
Odpověď od Cony

Moderátor
A podívejte se přes F12, co Vám to posílá a ukládá vše za Cookies. V demu to neukládá téměř nic (jen tu velikost fontu jak píše bong)
28. čvc 2014 16:49 #117230
Odpověď od jiřík

Začátečník
no, tak jestli to zapisuje jen tu velikost fontu, tak řešíme špatnou chybu. problém bude v něčem jiném. smazal jsem cookies a zatím mi to jede.
jak zjistit přes F12 co mi to posílá cookies si budu první muset najít nějaký článek, protože vůbec nevím jak to mám zjistit. zmáčknout, ale F12 dokáži, ale co pak to musím nastudovat.
jak zjistit přes F12 co mi to posílá cookies si budu první muset najít nějaký článek, protože vůbec nevím jak to mám zjistit. zmáčknout, ale F12 dokáži, ale co pak to musím nastudovat.
28. čvc 2014 18:27 #117236
Odpověď od Cony

Moderátor
Chybu špatnou neřešíme, je to o Cookies. Otázkou je, co ty cookies generuje.
28. čvc 2014 18:30 - 28. čvc 2014 18:31 #117237
Odpověď od jiřík

Začátečník
no šak jo, já jsem myslel, že řešíme template a v něm to není. ale pak jsem si přečetl to anglické fórum a tam to měl taky s vertexem a vypnul to zvětšování a zmenšování písmen a píše, že to funguje.
ale já měl v minulé verzi taky vertex a resizer fontu tam byl a nic.
a co ty cookies generuje nedokáži zjistit.
ale já měl v minulé verzi taky vertex a resizer fontu tam byl a nic.
a co ty cookies generuje nedokáži zjistit.
28. čvc 2014 19:15 - 28. čvc 2014 19:16 #117238
Odpověď od Bong

Moderátor
V předchozích verzích template se chyba cookies v souvislosti se zvětšováním písma u Vertexu neobjevovala. Když tedy zakážete to zvětšování písma v šabloně, přestanou se generovat cookies v nesmyslném množství nebo velikosti. A pokud stávající vymažete a vyčistíte cache měl by problém zmizet.
Řešíme tedy stále cookies v souvislosti s vašimi použitými rozšířeními. A protože tam dle vašich slov nic jiného nemáte než čistou instalaci Joomly a template, bude chyba právě v tomto.
Řešíme tedy stále cookies v souvislosti s vašimi použitými rozšířeními. A protože tam dle vašich slov nic jiného nemáte než čistou instalaci Joomly a template, bude chyba právě v tomto.
28. čvc 2014 19:37 - 28. čvc 2014 19:44 #117239
Odpověď od jiřík

Začátečník
Tak já spíš tvůrci templatu napíši ať to opraví, protože bych tam resizer fontu chtěl mít. Když ho totiž vypnu, tak písmo se zvětší a celá stránka vypadá z hlediska designu na hov.., prostě hnusně. Ale samozřejmě, pokud to nepůjde jinak, vypnu to.
A prosím ještě o přepsání a upřesnění titulku tohoto vlákna. I pro ostatní uživatele. Já to, ale z mé pozice nedokáži. A nebo si to myslím, že to s obyčejné registrace nejde.
Moc vám děkuji za rady a pomoc.
A prosím ještě o přepsání a upřesnění titulku tohoto vlákna. I pro ostatní uživatele. Já to, ale z mé pozice nedokáži. A nebo si to myslím, že to s obyčejné registrace nejde.
Moc vám děkuji za rady a pomoc.
28. čvc 2014 19:52 #117240
Odpověď od Bong

Moderátor
Výchozí velikost písma by mělo být možné nastavit minimálně v CSS šablony. Takže další udělátka nepotřebujete. To zvětšování by měl být jen komfort pro uživatele, ale mezi námi, k čemu, když lépe poslouží Ctrl+kolečko myši