Přihlásit se

Community Builder - zobrazení skupiny uživatele

16. čvn 2014 14:44 #116590 od Petr
Ahoj, jak se dá prosím vytvořit v CB pole se zobrazením skupiny, v jaké je uživatel zařazen? Jde to vůbec?

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

16. čvn 2014 15:33 #116591 od Petr
Odpověď od Petr
Nebo alespoň poprosím o radu, jak zobrazím skupinu uživatele obecně, jakým php dotazem. Nainstaloval jsem ještě komponentu UserProfile , to už je pro mne s mýma slabýma HTML znadněji editovatelné. Chci tam vytvořit nový sloupec se zobrazením skupiny (Registered, Administrator, SuperUser, a další, které ještě vytvořím).

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

16. čvn 2014 17:30 - 16. čvn 2014 17:31 #116597 od fire150
Odpověď od fire150
Táto funkcia je už obsiahnutá v CB ale v platenej verzii . (záložka Features(
Najnovšiu nemám odskúšanú ale v skorších verziách som to videl.

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

16. čvn 2014 21:27 - 16. čvn 2014 21:29 #116610 od Petr
Odpověď od Petr
To jen kvůli tomu kupovat nebudu. Mně by vlastně stačil jen ten příkaz, i když php neumim, tak to snad nějak odvodím od ostatních řádků.
Např. mám
Code:
if($params->get('showRegisterDate',0) == 0) { $html .= '<td>'.$row->registerDate.'</td>'; } if($params->get('showLastVisitDate',0) == 0) { $html .= '<td>'.$row->lastVisitDate.'</td>'; }
a za to chci doplnit ještě ten sloupek se skupinou. Jak na to? Zkoušel jsem groupname, usergroup atd., nefunguje, hází mi to chyby.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

16. čvn 2014 22:30 #116613 od Cony
Odpověď od Cony
Tak zkuste ještě
Code:
var_dump($row);
ale taky se Vám může stát, že v té proměnné ta skupina prostě není.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

26. čvn 2014 04:08 - 26. čvn 2014 04:10 #116753 od Petr
Odpověď od Petr
Povedlo se mi sehnat CB Pro v relativně nové verzi. Ale nějak v tom plavu. Kde prosím najdu přidání toho pole se skupinou uživatele? Nechci CB Pro používat, mám to jen na localhostu, chci to jen správně nakonfigurovat a pak okopírovat kód pro přidání toho sloupce.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

Powered by Fórum