Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Přístup do administrace

28. dub 2014 10:46 #115829
Přístup do administrace od Karel
Nováček
Dobrý den všem přispěvatetlům,

prosím nějakou dobrou duši o radu. Pro svoje stránky v Joomla 2.5.19 občas používám prohlížeč Chrome a občas Firefox. Včera dopoledne jsem dělal nějaké úpravy na webu, přesněji řečeno jsem nainstaloval modul LogMan a DocMan od společnosti Joomla Tools. Vše proběhlo v pohodě a moduly pracovaly, vlastně pracují v pohodě do teď. Nevím, jestli to má souvislost s instalací těchto modulů ale odpoledne, když jsem se chtěl přihlásit do administrace, tak to nešlo. Jakmile jsem zadal jméno a heslo, tak se stránka jakoby začala načítat ale zůstalo to nakonec zase na přihlašovacím formuláři. Zkoušel jsem se přihlásit z jiných prohlížečů ale výsledek byl stejný. Na FTP nebo do Control Panelu jsem se mohl dostat v pohodě a tak jsem v databázi vyresetoval heslo. Po tomto zásahu se do administrace mohu již přihlásit ale a to zdůrazňuji, pouze z prohlížeče Chrome. Ostatní - IE, FireFox nebo i iPAd a jeho afari nereagují. Je mi to trochu záhadné. Zkoušel jsem i vymazat cache v prohlížečích ale jak říkám, výsledek stále stejný.

Snažil jsem se to řešit i se svým poskytovatelem hosting ale ten řekl, že doména i hosting je v pořádku (což je asi pravda když můžu na CP i FTP) a že na Joomlu se oni nespecializují, a že mám použít fórum Joomla. :blush:

Moc děkuji všem za případnou radu,

Karel

Powered by Fórum