Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Galerie pro joomla 3

18. bře 2014 12:14 #115069
Galerie pro joomla 3 od rv
Uživatel
Zdravim zacinam s Joomlou (prechod z wordpressu) a potrebuju dostat na stranku(-y) pod text(-y) obrazky tak ze kdyz na nektery z nich kliknu tak se daji nasledne prochazet vsechny. Tak jak to ma Next Gen gallery ukazka . Muzete mi prosim doporucit nejaky plugin? Zkousel sem phoca ale nejak se sni neumim domluvit.

18. bře 2014 14:27 #115071
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

18. bře 2014 14:27 #115072
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Galerii je hromada , staci si vybrat. Mozna by se vam mohl libit widgekit od yootheme, inuitivni s sirokymi moznostmi, kdyz vam Phoca prijde slozita

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

18. bře 2014 16:01 #115074
Odpověď od rv
Uživatel
Tam nejde o slozitost tam jde o to ze ja potrebuju (pozadavek zadavatele) aby bylo na strance zobrazeno i jeji jmeno. Tedy pokud najede uzivatel napriklad na "O nas" tak se mu v obsahovem divu zobrazi "O nas". S galerii phoca toto nejde udelat (nebo sem fakt slepekj a blbej). Proste udelam link pak jej dam jako link na categorii obrazku a priradim text. To je vsechno v pohode, ale nezobrazi se o nas. Ve wordpressu se da jednoduse naloadovat galerie kamkoliv. Zalozim si tam novou a pak ji dam do clanku pomoci "tagu" [galery]. Zkousel sem sige galery, ale nejde nastavit a je jakasi mimo. Jak nastavim co nastavim porad to nedela to co chci. Obrazek se zobrazi v okne nikoliv v boxu (prekryvajici div).. A to jak nastavim to ci ono. Pritom chci jednocuche abych si mohl udelat galerii a ji pak mol klidne prez tagy nebo button pridat do obsahu clanku.

Kazdopadne dekuji za tipy vyzkousim. Snad nejaka pojede jak potrebuju. Blbe je ze zadavatel si spomel za 5 minut dvanact ze mu konci hosting (netstranky] a potrebuje to akutne resit. takze sem v casovem presu. Pokud by ste nekdo vedel primo o galerii, ktera se chova jak sem popsal (snad srozumitelne) pak bych vam byl vdecny.

18. bře 2014 17:31 #115075
Odpověď od Bong
Moderátor
Nevím jak ostatní, ale vůbec vašemu požadavku nerozumím. Navíc je to něco naprosto odlišného než v předchozím případě.

Váš požadavek: ...aby bylo na strance zobrazeno i jeji jmeno. nemá nic společného s galerií to je záležitost nastavení zobrazení v Joomle. Jestli ale myslíte zobrazení názvu kategorie galerie pak i ten plugin PG toto umí, jen si musíte prostudovat dokumentaci: phoca.cz/documents/14-phoca-gallery-plug...phoca-gallery-plugin

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

18. bře 2014 21:10 #115076
Odpověď od rv
Uživatel
Diky panove vsem za podmety a reakce. Nakonec pricina vsech problemu byla v kolizi mezi pluginy na fotogalerie. Napral sem jich tam vic a zapomel sem je vypnout ted uz to jede jak sem chtel.

Omlouvam se ze me dotazy byly nesrozumitelne ale nejak sem nevedel jak to lepe popsat.
Thx vsem za vas cas.

Powered by Fórum