Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

extension - komentáře s hodnocením

15. úno 2014 20:35 #114499
Ahoj,
potřeboval bych poradit, jestli znate web CSFD.cz, tak tam uzivatel napise komentar a u toho komentare muze dat filmu pod ktery ten komentar pise nejake hodnoceni, coz se projevi hvezdickama u toho komentare.
Vlastne takhle to ma i Alza nebo Heureka.
Potreboval bych taky neco podobnyho, aby mi k clanku mohl kazdy napsat komentar a dat hodnoceni, ktere by bylo videt u toho komentare a navic se nekde nadtim zobrazovalo prumerne hodnoceni od vsech uzivatelu jako je to na te Alze.
Dival jsem se na nejake extensions jako JComments a Komento, ktere jsou zdarma (web ktery delam nebude vydelavat, takze bych radeji neco zdarma, ale vylozene neni podminkou), ale nelibi se mi u tech systemu stromova struktura, kterou ty komentare maji, radeji bych aby kazdy napsal komentar pod sebe.
Napada vas nejake dobre extensions, ktere by toto splnovalo nebo na to je treba kombinovat vice extensions?

23. úno 2014 16:59 #114634
Odpověď od aaa
Uživatel
Nasel jsem. :)

JLex Review
extensions.joomla.org/extensions/clients...ings-a-reviews/26289

Ale musel jsem si ho trochu upravit a pod recenzema je docela osklive udelana vlastni reklama, nic proti tomu, ze kdyz mam nejakej modul zadarmo, ze bych jim nemohl udelat reklamu, ale chtelo by to decentneji. Ale teda nemuzu prijit na to, kde to je zahrabany v kodu a upravit to nebo odstranit. :dry:

Powered by Fórum