Nefunguje změna hesla
Mám asi 10 webů, některé jsou v joomla 3.1.1 a jiné v 3.1.5 a na žádném webu nefunguje změna hesla samotným uživatelem, pokud si dá upravit účet a napíše nové heslo, tak mu to napíše že vše OK uloženo, ale když se chce přihlásit novým heslem, tak to nefunguje a lze se přihlásit zase jenom tím starým.
Nastavení pro hesla jsem nijak neupravoval, takže je tam to co se nastavilo při instalaci joomly.
Funguje vám změna hesla uživatelem?
Nastavení pro hesla jsem nijak neupravoval, takže je tam to co se nastavilo při instalaci joomly.
Funguje vám změna hesla uživatelem?
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Právě jsem si nainstaloval na web úplně novou joomlu 3.1.5 bez dalších instalací komponent atd., přihlásil se jako administrátor a vpravo nahoře kliknu na Super User a dám upravit účet, změním heslo, napíše mi to že uloženo v pořádku. Když se odhlásím a chci se přihlásit pod novým heslem, tak nejde, lze se přihlásit jedině pod tím původním.
Podívejte se do Systémové informace jakou máte verzi databáze a verzi PHP, jestli odpovídají požadavkům na Joomla 3.1.5. A dále tamtéž na Práva složek, zda jsou všechny zapisovatelné.
Dále si zapněte v Globální nastavení - Systém - Ladění chyb systému. Zkuste změnit heslo a podívejte se do spodní části stránky na chyby v Joomla! konzole ladění chyb.
Dále si zapněte v Globální nastavení - Systém - Ladění chyb systému. Zkuste změnit heslo a podívejte se do spodní části stránky na chyby v Joomla! konzole ladění chyb.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Verze odpovídají v pořádku a složky jsou zapisovatelné.
Vyzkoušel jsem změnu hesla z frontendu a to funguje.
Udělal jsem to ladění chyb, tomu moc nerozumím na co se mám dívat, ale při změně toho hesla v backendu, tak mi to dole v Dotazy do databáze napsalo první 2 duplikáty a když jsem to zkusil podruhé, tak:
Nalezeno 6 duplikátů!
2 duplikátů: #7 #11
2 duplikátů: #8 #12
2 duplikátů: #9 #13
Vyzkoušel jsem změnu hesla z frontendu a to funguje.
Udělal jsem to ladění chyb, tomu moc nerozumím na co se mám dívat, ale při změně toho hesla v backendu, tak mi to dole v Dotazy do databáze napsalo první 2 duplikáty a když jsem to zkusil podruhé, tak:
Nalezeno 6 duplikátů!
2 duplikátů: #7 #11
2 duplikátů: #8 #12
2 duplikátů: #9 #13