Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Prosba o radu - fotogalerie

02. čvn 2013 10:25 #108180
Prosba o radu - fotogalerie od Miroslav
Uživatel
Zdravím,

na začátek musím poznamenat že nejsem webový vývojář takže mě prosím nekamenujte že to nevím, ale snažím se předělat tento web ( www.vcely-rutter.yc.cz/ ) do novějšího kabátu. S jooomlou pracuji jen několik dní a celý web mám již tak nějak upravený, ale jediné s čím nyní bojuji je fotogalerie. Zkoušel jsem Simple image gallery, FW Gallery a RokGallery (tato mi však nefunguje z mě neznámého důvodu a ani na Googlu jsem nic nenašel).
Potřebuji vytvořit alba (složky) stejně jako ve starém webu, ale jediné co se mi zatím daří jsou samostané obrázky ve fotogalerii. Můžete mě nekdo prosím nasměrovat jak toto vyřešit?

Předem díky za jakoukoli odezvu.

02. čvn 2013 11:13 #108181
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,

myslím, že pro Vaši potřebu bude plně dostačovat naše tuzemské rozšíření a to Phoca Gallery pro které existuje celá řada kvalitních rozšíření, včetně možnosti nastavení. Podívejte se na www.phoca.cz .

Powered by Fórum