Chyba rewrite

Lukáš
06. led 2013 12:38 #101634
Dobrý den, kolegové,

přeinstaloval jsem si Joomlu 1.5 na 3.0.2 a hned po instalaci jsem se setkal s problémem. Po instalaci jsem odstranil instalační složku, přejmenoval htaccess.txt na .htaccess, změnil CHMOD práva složek na 777, které jsou uvedeny v administraci v systémových informacích pod položkou práva složek.
Zapomněl jsem udělat ještě něco? Nejde mi stále ukládat změny v administraci.
Děkuji za pomoc. ;)

Lukáš Čuřík

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
06. led 2013 13:03 #101636
Co to znamená "Nejde mi stále ukládat změny v administraci"?
Nejde Vám uložit globální konfigurace, nebo články, kategorie nebo co vlastně?
Píše Vám to nějaké PHP chyby, máte zaplý výpis chyb?
Dostáváte bílě stránky? Nebo chyby 404, nebo 500?
Co to má společného s rewrite?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Lukáš
06. led 2013 13:14 #101639
Chybu to nevypíše žádnou. Myslím tím, např změnu globálního nastavení, vytvoření nové kategorie, nového menu apod. Když např. vytvářím novou položku menu, tak napíšu název, a pak kliknu na tlačítko uložit, nebo uložit a zavřít, ale nic se neděje. Neproběhne žádná změna, ani se nevypíše chybová hláška. Myslel jsem, že je to problém s rewrite, ale asi se mýlím.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
06. led 2013 13:43 #101640
Pokud se "nic neděje" spíš to bude problém s JavaScriptem, zkuste to z jiného prohlížeče...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Lukáš
06. led 2013 14:22 #101644
To mě nenapadlo zkusit a ano, je to tím. Už při instalaci jsem musel použít IE a teď mě nenapadlo, že to bude znovu tím. Mezitím jsem se zkoušel hrabat v souboru configuration.php a při změně hodnoty z 0 na 1 u debug, lze ukládat změny, ale vypisuje to chyby.

Děkuji.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
06. led 2013 14:48 #101648
A který prohlížeč a v jaké verzi Vám nefungoval? Nebyl to Firefox? Pokud používáte AddBlock, zkuste ho vypnout.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Lukáš
09. led 2013 16:59 #101938
Používám Google Chrome

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
09. led 2013 17:06 #101939
Chrome také nějak (pomocí rozšíření) umí blokovat reklamy, myslím, nemáte takové rozšíření? Vím že mi v FF občas nefungovala administrace a musel jsem vypínat AddBlock.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.