Javascript a content

Lukas
28. čec 2006 13:51 #9617
Předem všechny zdravím a děkuji všem co pomohou.

Nevíte někdo jak do kontentu udělat náhled obrázku jako je na www.templatemonster.com/ tam je to řešeno přes javascript ten se podařilo stahnout jen zbívá ho nějak napasovat do JOOMLY.

do kontentu to zadávám takto:

<IMG SRC="../images.templatemonster.com/screenshots/11500/11537-m.jpg" border=0 border=1 style="border-color: 777777" onmouseover="showtrail('../images.templatemonster.com/screenshots/11500/11537-b.jpg','Template 11537',430,449)" onmouseout="hidetrail()">

Další problém nastane že " ' " se přepíše na '

jinak přikládám JAVASCRIPT
Budu moc vděčný za každou pomoc.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od David Zirhut
28. čec 2006 15:05 #9620
Nevim, co presne ma na mysli tim "nahled obrazku". Ale vlozit velky obrazek, v samotnem contentu zobrazit maly, aby byl velky po nakliknuti - to umi treba JCE (s prislusnym rozsirenim)

MokrOus

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Lukas
31. čec 2006 07:37 #9670
Předem díky za reakci. Co mam na mysli?
Jedná se o to že bych chtěl aby se v contentu zobrazoval malý obrázek a po NAJETÍ myší na tento obrázek se zobrazí větší obrázek. Přesně jako to mají na www.templatemonster.com najedeš na jeden template a zobrazí se ti detail.
Tento náhled jde udělat pomocí JAVACRIPTU který mám ale nevím kde se na něj odkázat a jak??????

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od HonzaG
31. čec 2006 09:13 #9675
to by měl řešit nějaký mambot. Znám jen několik zoomovacích, kteří zobrazují thrumbail a po kliknutí ukáží zvětšeninu.

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Lukas
31. čec 2006 12:18 #9684
pošli prosím odkazy na nějaké co to umí ale hlavně bych to potřeboval po najetí ne po kliknutí.

Každopadně děkuji za info.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od David Zirhut
31. čec 2006 12:37 #9688
Nevim, jestli sis toho vsim nebo ne, ale ja nejdriv nechapal, co vlastne chces... a pak jsem zjistil ze ten skrpit nefunguje v opere. Takze na to abych to povazoval za koser tak by to muselo fungovat i v ni.

Takze nezbyde asi nez si to naprogramovat.

MokrOus

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.