Spam v tomto fóru
10. led 2011 11:29 #69240
Odpověď od JR

Začátečník
Koudy napsal:
To je ti k ničemu když to dělaj lidi s gmail účtem
to raději použít capcha od "Core Design", takové to šoupátko. To se musí poctivě přešoupnout, nedá se to zautomatizovat.

10. led 2011 13:47 #69254
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
Odpověď od Daniel Rataj

Uživatel
JCM napsal:
Možná nějaký soubor otázek s nutností odpovědi a přizpůsobený České Republice.
Ono jakmile jde o lidi a ochranu, tak výzkumy hovoří jasně :laugh:Koudy napsal:
to raději použít capcha od "Core Design", takové to šoupátko. To se musí poctivě přešoupnout, nedá se to zautomatizovat.
Možná nějaký soubor otázek s nutností odpovědi a přizpůsobený České Republice.
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
10. led 2011 15:15 #69257
Odpověď od AdKo

Začátečník
Koudy napsal:
>Nasiel som aj toto ale nepaci sa mi ze tam musim doinstalovavat dalsiu vec ... aby to fungovalo.(ale v celku pekne; efektne)
Co sa tyka ECC+ - EasyCalcCheck Plus, tak ten vie matematicky priklad a mozes funkcie a cisla zobrazit slovom, napr. šesť plus štyri, aj ked to plus by sa dalo nahradit; sčítaj
>Nasiel som aj toto ale nepaci sa mi ze tam musim doinstalovavat dalsiu vec ... aby to fungovalo.(ale v celku pekne; efektne)
Co sa tyka ECC+ - EasyCalcCheck Plus, tak ten vie matematicky priklad a mozes funkcie a cisla zobrazit slovom, napr. šesť plus štyri, aj ked to plus by sa dalo nahradit; sčítaj
13. kvě 2013 10:03 #107626
Odpověď od ma®vays
Uživatel
výborná věc toto. Má to vzhledem ke kunena foru jen jednu chybu. Nezobrazuje se při "rychlé odpovědi" . . . nenašel jsem způsob, jak to vyřešit