Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Problémy s vytvářením menu a článků...

30. čvc 2012 01:26 #95958
Problémy s vytvářením menu a článků... od Veronika Přikrylová
Uživatel
Dobrý den, zaregistrovala jsem si doménu, zřídila hosting a na doporučení všech známých nainstalovala redakční systém Joomla 2.5.6. Dokonce i nahrála češtinu (na to že jsem blondýnka docela dobrej výkon). No a teď k hlavnímu problému. Asi jsem úplně blbá, ale ať dělám co dělám mám velké problémy s vytvářením horních a postraních menu. :oops: Někdy se mi ho teda povede vytvořit, ale nakonec stejně nevím, jak sem se k tomu dostala. :oops: Nemohl by jste mi náhodou někdo poskytnout postup, jak "správně" na to? No, a pak bych měla ještě jeden takovej menší problém. Když vytvořím jakýkoliv článek, tak je u něj vždy uvedeno kdo jej vytvořil, kdy, v kolik atd. Zkoušela jsem si hrát i s nastavením článků v pravé nabídce, ale bezvýsledně (pořád to z toho článku nechce zmizet). Neporadil by jste mi někdo, jak s tím vyzrát? :) Mockrát děkuji. Verča

30. čvc 2012 16:41 - 30. čvc 2012 16:42 #95975
Odpověď od Bong
Moderátor
Vyzrát se nad tím dá tak, že se to naučíte. Návody, knihy, nápověda v Joomle, dokumentace k Joomle,... to vše je vám k dispozici, dokonce princip je stejný u všech verzí, tak se nemusíte nervovat, že vám "nesedí" nějaké to číslo.

Rozcestník Joomlaře vám pomůže s hledáním do začátku.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Veronika Přikrylová

30. čvc 2012 17:59 #95977
Odpověď od Veronika Přikrylová
Uživatel
Děkuji. ;) Každopádně jsem už přišla "jak na to", tak mám sama ze sebe velkou radost. :) Každopádně Vaše materiály ještě prostuduji a snad tam najdu odpovědi na všechny otázky, které určitě při vytváření mých stránek nastanou. V opačném případě bych se tu zase ozvala. Pěkný zbytek dne.

Powered by Fórum