Idea Nefunguje indexování - chytré hledání
18. čvc 2012 21:54 #95669
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Mě to také dělá. Ale mě to nevadí, cache se maže sama automaticky, tak proč se tím zabývat.
18. čvc 2012 22:01 #95670
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Aha, tak to jsem nevedel. Ja myslel, ze to dela jen me. Jen je zvlastni, ze to zacalo delat az ted v 2.5.6. Navic ja jsem si myslel, ze se cache nevymaze, kdyz tam pokazdy neco zustane. Kdyz je cache nastavena napr. na 60 minut, tak se po 60 minutach ma sama cela vymazat? Mne se totiz stava, ze mam obcas uplne rozsypany stranky a pomuze jen vymazani cache a kdyz to necham dyl nez 60 minut bez jejiho vymazani, tak se stranky samy "neopravi". Proto jsem z toho byl celkem nesvuj, kdyz jem si vsiml, ze se cache ani rucne neda smazat cela.
18. čvc 2012 22:56 #95676
Odpověď od Bong

Moderátor
Do cache se vám předpřipraví obsah stránek (ne celých naráz) a tím se urychlí načítání a zároveň sníží zatížení systému. Její použití je tedy více než vhodné, jak globálně, tak i u modulů atd... jen si je třeba zvyknout, že případné změny se nemusí projevit hned. Pokud je to třeba, stačí použít ruční vymazání...
Když píšete o těch 60 minutách, také mě zlobí zobrazení při nastavení této doby. Způsoboval to, kdoví proč, jeden modul, kde se točily články. Stačilo globálně dobu snížit. Někdy také může být na vině použití SEF komponent.
Když píšete o těch 60 minutách, také mě zlobí zobrazení při nastavení této doby. Způsoboval to, kdoví proč, jeden modul, kde se točily články. Stačilo globálně dobu snížit. Někdy také může být na vině použití SEF komponent.