Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Důležité Nabídka účasti na projektu

06. dub 2012 12:21 #92137
Nabídka účasti na projektu od Kosta789
Uživatel
Zdravim,

s kamarádem rozjíždíme jeden projekt a web již máme z větší části hotový. Jelikož se jedná o projekt, který je za účelem zisku, potřebujeme na webu platební bránu (alespoň automatizované platby na Paypal + pro zákazníky možnost platby na BÚ). Za tímto účelem jsme nakoupili modul/rozšíření Nice Memberships. avšak máme problém s jeho nakonfigurováním a implementováním do našeho webu, jelikož nejsme v Joomle až tak kovaní.

Hledáme tedy někoho, kdo by nám s tímto pomohl, popřípadě i s nějakými dalšími detaily ohledně webu. Na oplátku nabízíme 5% podíl účasti na projektu (tudíž na zisku). Pokud máte někdo zájem, kontaktujte mi prosím v PM. Pro někoho, kdo se v systému Joomla dobře orientuje a umí s ním pracovat, to může být práce dejme tomu na 1-2 dny s možností přijít si k jednoduchému a potenciálně zajímavému a pravidelnému výnosu.

06. dub 2012 13:07 #92142
Odpověď od Karri
Návštěvník
Možná se mýlím, ale Nice Membership umí jen PayPal, ne? A také k němu není čeština, pokud vím. To mi tedy pro českou kotlinu nepřijde jako ideální řešení placeného přístupu :)

Powered by Fórum