Přihlásit se

Jak objevit spatny kod v clanku?

16. úno 2012 19:35 #89453
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
O tohle ale prece nejde. To pochopitelny je, ale proc pokud zneverejnim ty prvni dva clanky, tak ty ostatni pak funguji bez problemu?

16. úno 2012 19:54 #89455
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Ale o to právě jde!!!
Ty první dva články překrývají ty další dva články. To, že funguje odkaz u třetího článku je dané tím, že ten čtvrtý článek je kratší než ten třetí. Zkuste schválně udělat pokus a prohodit třetí a čtvrtý článek. Já myslím, že potom bude fungovat pouze jeden odkaz a to na ten čtvrtý článek, který bude v té chvíli nejdelší a tím pádem překrývat první, druhý i třetí článek (tedy i odkaz Celý článek).

16. úno 2012 20:00 - 16. úno 2012 20:07 #89456
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak ted se v tom motam. Nechal jsem zobrazit 4 clanky. Prvni dva blbnou a druhy dva funguji. Delkou clanku myslis uvodnik?

Treti a ctvrty nemuzu prohodit, protoze clanky se radi podle urcityho poradi a musel bych jim zmenit ID a do toho nechci vrtat. Ale zkusim jim zmenit poradi treba od nejstarsiho.

Tak zmenil jsem razeni clanku a ted se zobrazuje spatne uz jen prvni a ostatni 3 jsou spravne.

16. úno 2012 20:09 - 16. úno 2012 20:09 #89457
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Tak jinak. Nemusíš žádné články prohazovat, pouze udělej to, aby v tom 4. článku byl nejdelší úvodní. Napiš tam jakýkoliv text, je pouze nutné, aby by delší než ve 3. úvodníku.
Ale ten odkaz přece vede na článek, který v tom modulu je, konkrétně na ten třetí. A navíc je ten odkaz u všech článků!
Věř mi, mám pravdu :-)

16. úno 2012 20:16 #89459
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jdu to zkusit. Dam vedet.

Vede tam, ja jsem to proste prehlidl, uz jsem to taky smazal v me predchozi odpovedi a doufal jsem, ze sis to nestihl precist t tys to stihl:)

16. úno 2012 20:25 #89463
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak jsme to udelal. Ted jde klikat uz jen na ten posledni 4. clanek.

16. úno 2012 20:38 #89464
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Fajn, díky! Tím se jednoznačně potvrdila moje verze. Je tedy nutné upravit JS skript použitý v tom modulu.

16. úno 2012 20:46 #89465
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Dik? Za co? Spis ja dik. Takze podle tebe je jednoznacne chyba v modulu? Jsem rad, ze se potvrdila moje teorie, ktera rikala, ze je neco spatne. Sice jsem nevedel co, ale neveril jsem tomu, ze jsem tak blbej, ze mam nejakej spatnej kod v clanku. Smaznu ty klikyhaky odtud. Ted se prave na RT foru objevil cech, ktery rika neco o JS, jako ty. Jen zatim nechapu jak to mysli. Psla, ze je asi konflikt s jinym JS.

Psal o tomto "prove JS" a nevim, co to je. Jinak nevis co je takovy ten stin pred tema vetsima fotkama v modulu? To je taky divny.

16. úno 2012 21:06 #89466
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Dík patřilo tomu, že jsi vyzkoušel ten pokus s dlouhým textem a tím potvrdil moji teorii.
No, je fakt, že ten skript hází nějakou chybu ...
Ten "stín" je pozadí, které se odstraní v souboru www.wildafricasafari.cz/templates/rt_zep...j16/css/overlays.css na řádku 69.

16. úno 2012 21:10 #89467
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ok, tak stin neodstranuju. necham to tam. Tak dik. necham to na RT, bud to opravi nebo ne. Kdyztak co mam napsat tomu klukovi, co to tam dela? Vis, ze bych mu to jen zkopiroval, protoze pokud mu to budu tlumocit, tak kodvi co mu napisu. Staci mu rict, ze je posranej JS?

16. úno 2012 21:11 #89468
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ok, tak stin neodstranuju. necham to tam. Tak dik. necham to na RT, bud to opravi nebo ne. Kdyztak co mam napsat tomu klukovi, co to tam dela? Vis, ze bych mu to jen zkopiroval, protoze pokud mu to budu tlumocit, tak kodvi co mu napisu. Staci mu rict, ze je posranej JS nebo vis i neco vic konkretni?

16. úno 2012 21:28 #89469
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Já myslím, že bude nejlepší ho odkázat na toto vlákno.

16. úno 2012 21:31 #89470
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
ok. diky.

16. úno 2012 23:05 #89472
Odpověď od Fil
Uživatel

houbak napsal: Ježiš, nehledejte v tom vědu. Když budete mít na sobě tři listy papíru a na tom posledním, co je vespod, budete mít fotku, tak ji přece neuvidíte, ne?

Logické by bylo, že bych neviděl ani fotku, ale tím pádem ani odkaz, ne?

Předpokládal bych, že autor RT modulu při jeho vytváření přemýšlel trochu míň triviálně, než uvádíte. Pakliže se nejedná o konflikt javascripu, tak je ten modul nepoužitelný pro články obsahující odkazy. Le-li to komerční modul (nevím nekoukal jsem se), tak je to na pováženou, ale vzhledem k zmiňvané laxnosti na fóru bude asi zdarma.

radek178: možná bych ještě zkusil trochu "vědu" a sice vypnout další doplňky používající javascript, třeba tím stylem zjistíte co se s modulem konfliktí.

Creative Webdesign - Tvoříme weby a shopy díky Joomle! ... už od jejího počátku

16. úno 2012 23:10 - 16. úno 2012 23:12 #89473
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
R