Přihlásit se

Registrační formulář

08. úno 2015 14:13 #120078
Registrační formulář od Jaroslav Mezera
Uživatel
Dobrý den, na webu se mi zobrazil i ničeho nic formulář na registraci a jeste na subdomene usb, kterou jsme nikdy nezaložil. Nevíte někdo, co to je a jak se toho zbavit:
usb.betiskadan.com/index.php/joomla/othe...t-views/registration

děkuji

08. úno 2015 14:33 #120079
Odpověď od Cony
Moderátor
Z ničeho nic se neobjevil, byl tam stále. Není jen na subdoméně usb, ale třeba taky na subdoméně jezis-marja-co-to-jeee
Code:
http://jezis-marja-co-to-jeee.betiskadan.com/index.php/joomla/other-componentsremaining-component-views/registration
A na milionu dalších kombinací, které jste schopen vymyslet. Všechny subdomény máte totiž na Joomlu nasměrované (nemusíte je tedy nikde zakládat, prostě existují a fungují).

Co se týče adresy /joomla/other-componentsremaining-component-views/registration - zřejmě jste si při instalaci echal nainstalovat Demo data, a ještě je tam stále máte.
Poděkovali: Jaroslav Mezera

08. úno 2015 14:39 #120080
Odpověď od Jaroslav Mezera
Uživatel
Děkuji za odpověď. A jak se toho formuláře zbavím?

08. úno 2015 15:36 #120081
Odpověď od Cony
Moderátor
1/ smazáním demo dat, která nepotřebujete
2/ Nechete-li mít registraci povolenou zakažte si jí v nastavení uživatelů
3/ Buď si v nastavení hostingu pořešte domény, které Vám mají na Joomlu ukazovat, nebo si nastavte přesměrování všeho co není www na www pomocí htaccess

08. úno 2015 17:03 #120085
Uživatel
Data jsem již nějak odstranil. Ale nyní se mi zobrazuje pouze standardní login, jak odstraním tuto stránku?

08. úno 2015 18:16 #120089
Odpověď od Cony
Moderátor
Neodstranil, viz např. www.betiskadan.com/index.php/joomla/
Poděkovali: Jaroslav Mezera

10. úno 2015 17:47 #120115
Uživatel
Dobrý večer, tak jsem data všechna snad promazal, ale stále mi tam zůstává formulář pro přihlášení a nevím, jak se ho zbavit. Můžete mi prosím ještě pomoci?

10. úno 2015 23:39 #120117
Odpověď od Cony
Moderátor
No já všechna ty URL stále vidím aktivní. Nepoužíváte nějaký SEF URL rozšíření? Pokud ano promažte jeho cache. Pokud ne, tak tam ty položky menu pořád máte.