Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

PayPal

12. dub 2014 16:33 #115510
PayPal od Majky
Nováček
Dobrý den. Vím že toto jsem asi nepatří ale už nevím kde se zeptat. Chci se zeptat. Mám vytvořenej účet Pay-pal, na který my známej bude převádět peníze. Jenomže problém je ten že na mém učte čsob teď nemám prostředky abych mohl pomocí karty ověřit učet a oni si stáhli 50Kč. Takže teď je muj učet jakoby neautorizován. Když my známej pošle na tenhle účet penize tak my přijedou na pay pal učet nebo se mu vrátí? Ja učet samozřejmě autorizuji přes týden. Ale potřebuji teď vědet jestli to přide nebo ne. Díky.

12. dub 2014 17:35 #115511
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč vám proboha bude známý platit přes PayPal? Zjistil jste si kolik to stojí? Ať vám to pošle na účet rovnou, bude to levnější a vy budete mít peníze na autorizaci.

Jinak dokud neproběhne autorizace, tedy fyzicky neodešlete peníze (tyto vám pošlou zpět), tak nebude převod na váš účet fungovat. A když vám někdo pošle nějakou částku budete ji muset na PayPal stejně v základu muset ručně potvrdit, že přijímáte...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum