Hlavní články
15. lis 2013 15:40 #112641
Dobré odpoledne,
mám takový problém, chci na hlavní stránce zobrazit 3 články vedle sebe. Články neobsahují žádné obrázky, odkazy, tlačítko Read more, či jiné nestandardní věci. Pouze holý text. Verze joomla 2.5.16, verze artisteeru 4. V šabloně v artisteeru mám nastavenu hlavní stránku takto:
Článek 1 Článek 2 Článek 3 | right colum.
| right colum
Na webu to vidím takto:
Článek 1 | right colum
Článek 2 Článek 3 | right colum
V nastavení menu hlavní články mám nastaveno, že chci na webu 3 sloupce, nicméně nefunguje. Pokud hodnoty nevyplním tak by měly být výchozí, předpokládám tedy podle šablony.
Děkuji předem za případnou radu.
mám takový problém, chci na hlavní stránce zobrazit 3 články vedle sebe. Články neobsahují žádné obrázky, odkazy, tlačítko Read more, či jiné nestandardní věci. Pouze holý text. Verze joomla 2.5.16, verze artisteeru 4. V šabloně v artisteeru mám nastavenu hlavní stránku takto:
Článek 1 Článek 2 Článek 3 | right colum.
| right colum
Na webu to vidím takto:
Článek 1 | right colum
Článek 2 Článek 3 | right colum
V nastavení menu hlavní články mám nastaveno, že chci na webu 3 sloupce, nicméně nefunguje. Pokud hodnoty nevyplním tak by měly být výchozí, předpokládám tedy podle šablony.
Děkuji předem za případnou radu.
15. lis 2013 18:40 #112646
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Změňte šablonu za výchozí a vyzkoušejte. Funguje? Problém hledejte u vaší šablony a řešení ve verzi používaného editoru šablon, nezaplacené licenci atd. A hlavně hledejte na
fóru autorů editoru
.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.