Fotogalerie
28. říj 2013 21:21 #112127
Zdravím,
potřeboval bych pomoct při hledání vhodné fotogalerie, které by měla vypadat jako ta zde funparkzirafa.cz/fotogalerie.html potřebuji aby bylo možné vložit tam fotografie z více složek a aby bylo možné vždy nastavit nějaký nadpis, no stejně jako u té vzorové. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Já hledám docela dlouho a nic vhodníého jsem nenašel....děkuji
potřeboval bych pomoct při hledání vhodné fotogalerie, které by měla vypadat jako ta zde funparkzirafa.cz/fotogalerie.html potřebuji aby bylo možné vložit tam fotografie z více složek a aby bylo možné vždy nastavit nějaký nadpis, no stejně jako u té vzorové. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Já hledám docela dlouho a nic vhodníého jsem nenašel....děkuji
28. říj 2013 21:30 #112128
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Poděkovali: MATUTOicek
28. říj 2013 22:51 #112130
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Děkuji,
to je přesně to co jsem potřeboval, akorát mi teď naskočil nový problém. Na té stránce jsem měl i image slider a po přidání této galerie mi přestalo fungovat jquery.
to je přesně to co jsem potřeboval, akorát mi teď naskočil nový problém. Na té stránce jsem měl i image slider a po přidání této galerie mi přestalo fungovat jquery.
28. říj 2013 22:57 #112131
Odpověď od Bong

Moderátor
Tak si to nastavte, nebo vypněte. Třeba vám pomůže čeština:
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/109-simple-image-gallery
Poděkovali: MATUTOicek
04. lis 2013 17:18 #112318
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Děkuji za předešlé rady, velmi mi pomohly, měl bych snad již poslední dotaz, potřebuji z této galerie odebrat REL tag, pokud si v default.php normálně odstraním, nefunguje mi přepínání mezi fotkami, na internetu jsem našel návod na podobný problém, ale k jiné gallerii a nevím jak ho aplikovat u této:
stackoverflow.com/questions/12297854/val...te/15765003#15765003
04. lis 2013 17:28 #112319
Odpověď od Cony

Moderátor
A proč ten parametr potřebujete odstranit? Pokud se nepletu, přepínání mezi fotkami je řešeno právě na základě tohoto parametru - poznávají se tak různé galerie na jedné stránce.
04. lis 2013 17:59 #112320
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Protože REL tag není validní, nepotřebuji ho přímo odstranit, stačilo by mi to například přejmenovat, jako na příkladu, aby to byl web validní a zároveň vše fungovalo.
04. lis 2013 18:08 #112321
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Protože REL tag není validní, nepotřebuji ho přímo odstranit, stačilo by mi to například přejmenovat, jako na příkladu, aby to byl web validní a zároveň vše fungovalo.
04. lis 2013 23:29 #112337
Odpověď od Cony

Moderátor
Tak to si budete muset přepsat i skript té galerie
Na druhou stranu, vzhledem k tomu, že rel nazýváte tagem, proč Vám vadí že není validní?

05. lis 2013 08:35 #112346
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Ano rel není tag ... vím že je potřeba přepsat skript gallerie, ale nevím jak proto píši do fóra, jestli by nebylo možné mi pomoct.
05. lis 2013 10:22 #112349
Odpověď od Cony

Moderátor
To spíš napište autorovi, nebo použijte jinou galerii. Ale použití rel na galerie je velmi běžné, budete muset asi hodně hledat. A znovu, proč Vám vadí, že to není validní? Je sice hezké mít validní html, ale takovéto drobné chyby v něm si nemyslím že by bylo třeba složitě řešit.
06. lis 2013 10:09 #112373
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Prostě bych chtěl mít naprosto čistý kód, protože mi v tomto vlákně byla doporučena tato gallerie, napsal jsem sem, jestli někdo tento problém neřešil. Zkusím autora, jestli se dopracuji k řešení. Díky
27. lis 2013 09:58 #112948
Odpověď od MATUTOicek
Uživatel
Mám tu další problém s touto galerií, sice funguuje dobře a tak jak má, ale při zvětšení obrázku ->
www.funparkzirafa.cz/fotogalerie
mi uskočí celý web, nevíte čím to může být? Děkuji