Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nasazeni na virtualu =nefunkcni registrace a chyba

19. srp 2013 12:54 - 19. srp 2013 13:01 #110184
Nasazeni na virtualu =nefunkcni registrace a chyba od zbynek
Pokročilý uživatel
Dobry den,

jsem vyslovene zoufalej. Po instalaci joomly na vzdalenem vrtualnim serveru me zlobi prihlaseni uzivatelu. Tzn prihlasim se jako UPLOADER soucasne to sedi i v backendu ale na webu mi to nepochopitelne ukazuje jineho prihlaseneho uzivatele.

dalsi zoufalstvi je to ze po prihlaseni uzivatele mi prestane fungovat veskere odkazy v tabulkach a na modul spravy dokumentu v jdownloads. (mam to resene proste pres tabulky s odkazy na napriklad clanky v joomle nebo soubory v adresari v joomle)

Bez registrace to funguje a odpovida i adresa v prohlizeci = adresa odkazu v kodu tabulky, ale po registraci kohokoli (viz text nahore) mi to do adresy a ted myslim ne aktulani URL ale adresu, ktery se zobrazi v pravo dole po najeti na dany okdaz nepochopitelne vlozi dalsi druhy index s aliasem kategorie v ktere se clanek s tabulkou s odkazy nachazi.

takto:
http://nazevwebu/index.php/ridici-dokumenty-spolecnosti/index.php/a tady je alias na doplnek jdownloads a jeho automaticky generovana kategorie

na lokalu problemy nemam a na ostrem virtualnim serveru se to takto chova. Napada me cele to smazat bohuzel jsem na to na lokalu stravil hodne casu a dovolit si to nemuzu.

19. srp 2013 13:41 #110185
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Můžete dát odkaz na stránky? Nejsem moc moudrý z vašeho popisu.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

19. srp 2013 14:26 #110187
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Je to intranet v ramci nasi doemeny takze neni pristupny z inernetu.

19. srp 2013 15:10 #110188
Odpověď od Bong
Moderátor
Já z toho taky moudrý nejsem, ale jak jste stránky přesunoval? Využil jste zálohu Akeba Backup a Kickstart?

jDownloads má spoustu šikovných modulů a pluginů, také je to sama o sobě komponenta pro stahování, není tedy nutné (a ani žádoucí) datlovat si ručně odkazy na soubory do článků.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: zbynek

20. srp 2013 07:45 #110197
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Ano k zaloze sem pouzil jak rikate akebu a kickstart. Ja jsem to tak datloval z duvodu vetsi prehlednosti ve strukture toho webu.

Je mozne, ze ta akeba pri tom pakovani muze zpusobobat nejake nadbytecne chyby, ktere by mohli vest k takovym to vecem nebo obecne treba k problemum s rychlosti webu?

20. srp 2013 08:07 #110198
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Tak to vypada, ze to zpusobil stary balik Complex Web Serveru. Chtel jsem ho zkusit. Vyvoj ale probihal na xampp verze 1.8.2 s o mnoho novejsimi aplikacemi. Vypada to, ze jsem soucasne s tim vyresil i rpoblem s rychlosti, ale to jsem jeste poradne nevyzkousel.

Podle vseho je tedy mozne, ze to zpusoboval problem kompatibility prostredi. Tzm vyvoj na novem xampp a nasazeni na test na complex web serveru. To me nenapadlo.

Powered by Fórum