Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Omezení počtu vkládaných článku

22. čvc 2013 16:50 #109488
Omezení počtu vkládaných článku od Tomáš Andrle
Uživatel
Dobrý den,

pokouším se již dva dny zjistit, jestli existuje možnost omezit počet vkládaných článků přes Fronted. Jde mi o to, že bych registrovaným uživatelům povolil publikovat články, ale chtěl bych nějak omezit jejich počet. Ale nikde v ACL jsem takovou možnost nenašel. Znáte někdo způsob jak toho docílit. Předem děkuji za odpověď.

Tomáš

22. čvc 2013 22:27 #109494
Odpověď od Cony
Moderátor
V základu tohle Joomla určitě neumí. Šlo by to udělat pomocí pluginu, ale netuším zda je nějaký takový napsaný.
Nestačilo by Vám dát práva uživatelům k napsání článku, ale už ne k publikování? V administraci by jste si pak už ohlídal, aby každý uživatel měl jen správný počet článků...

23. čvc 2013 16:17 #109522
Odpověď od Tomáš Andrle
Uživatel
Děkuji za reakci. Stačilo a nestačilo B) Chci udělat web o roubenkách, kde se budou moci prezentovat firmy zdarma/placeně přes komponentu SOBIPRO. Zároveň budou mít možnost vložit typové projekty včetně podrobností (taktéž přes SOBIPRO) a variantně vložit několik reklamních článků. To vkládání článků bude součástí "nějakého baličku", který by měl mít práva k vkládání určitého počtu článků. No a bych se do toho nezamotal či někomu publikoval článek se zpožděním, tak jsem jim chtěl okamžitě povolit publikování dejme tomu 5 článků. Nepředpokládám, že by vkládali nějaké problémové články, které bych musel ihned mazat, takže bych je kontroloval v nějaké periodě. Ale samozřejmě je možný i Váš návrh, pokud to nijak jednoduše nepůjde vyřešit.

Powered by Fórum