Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Změna šablony před instalací Joomla!

20. čvc 2013 11:12 #109435
Dobrý den,
můj dotaz bude mít 2 části pro větší přehlednost :-)

1 část
Při instalaci systému Joomla! je nastavená defaultní šablona Beez_20.a prosím Vás, kde se dá změnit toto defaultní nastavení třeba na šablonu Beez5, nebo Atomic. Samozřejmě nemám namysli standardní změnu přímo v nainstalované Joomle, ale změnu ještě před instalací systému Joomla a v jakých souborech se musí co přepsat aby to valilo :-)

2 část
Jde nainstalovat šablona ještě před instalováním systému Joomla? Prostě abych když si už nainstaluji systém Joomla tak abych tam měl požadovanou šablonu.

Předem děkuji za brzké a kladné vyřízení :-)

Hezký den přeje
.357 MAGNUM

20. čvc 2013 12:56 #109438
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Předělávat a upravovat instalační balíčky se dnes již nenosí, i když v minulosti podobné nápady byly. Je to naprosto zbytečné. A ve vašem případě obvzlášť, změnit šablonu je otázka několika sekund a určitě nebudete instalovat desítky instalací.
Nic vám ale nebrání nainstalovat Joomlu, nastavit ji, doplnit rozšířeními a šablonami dle libosti. Hotové dílko pak zazálohovat například pomocí Akeeba Backup a na další weby pak instalovat tyto předpřipravené balíčky.

2. Jestli dokážete cokoli nainstalovat na vašem PC ještě před instalací operačního systému, zvládnete i tuto triviální záležitost

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum