Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Důležité Pomalé načítavanie stránok

15. čvc 2013 08:38 #109284
Pomalé načítavanie stránok od Andrea
Nováček
Prosím vás mám takú technickú otázku. Veľmi pomaly mi v poslednej dobe načítava stránky. Jednu mám v Joomla 1.5( www.dvojickovo.sk ) a druhú v Joomla 2.5 ( www.asex.sk ). Vždy mi to dobre fungovalo ale teraz je to katastrofa. Tieto stránky mám na freeserveri.sk, tam som písala či to ni je serverom, ale všetko kontrolovali a je to OK, tak neviem v čom je problém. Mám aj iné stránky v 1.5 a 2.5 cez Endoru a s tými problém nie je, preto som si myslela, že je problém na freeserveri, ale vraj nie je.Nevie mi niekto poradiť čím to môže byť a ako tie stránky zrýchliť? Doteraz mi fungovali dobre, ale posledné dva týždne mi to takto blbne, aj administráciu dlho načítava. Ďakujem.

15. čvc 2013 11:32 #109288
Odpověď od Cony
Moderátor
- Nejprve se zamyslete co se změnilo (aktualizace nějakého rozšíření, změna struktury, šablony nebo pod.).
- Zkuste stránky z jiného prohlížeče, nebo lépe z jiného počítače, chyba může být i u Vás.
- Máte aktivní cache v Joomle?
- Ve hře samozřejmě zůstává i ten hosting, i když Vám budou tvrdit opak. Free hostingy obvykle neoplývají žádným obrovským výkonem...

Powered by Fórum