Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Rozbal.menu se neaktualizuje dle zobrazené sekce.

15. kvě 2013 17:17 #107706
Dobrý den, mám problém s rozbalovacím menu. Odkazy fungují, do jednotlivých sekcí se dostanu, ale pod položkami "FRAGMENTS OF LIFE" nezůstane zvýrazněn ten odkaz, na který bylo kliknuto, i když se příslušná stránka řádně načte. Konkrétně tuto položku jsem měnil z původní jiného názvu, pod kterou se mi nedařilo nastavit zobrazení "blogu úvodníků" (přes veškerá nastavení zobrazovala jeden hlavní článek a pouze dva sloupce, namísto žádného hlavního článku a tří sloupců pro úvodníky) - vymazal jsem proto kategorie, článkům přiřadil kategorie nové, v menu smazal původní položku a nastavil novou; úvodníky už se zobrazují jak mají, ale zvýraznění položky menu nefunguje.

Kdysi jsem měl stejný problém, ale tenkrát jsem to mohl vyřešit (myslím si, že jsem to tak vyřešil) novým článkem s duplicitním obsahem a přepsáním "aliasu" kategorie (a původní článek následně smazal). Jednoduše jsem položce v menu přiřadil jiný článek pod jinou kategorií.

Poradíte mi, kde může být zakopán pes? Nerad bych laboroval s přepisováním článků, protože v tom z dlouhodobého hlediska jistě není řešení.

Předem díky za radu!

mangino.cz

15. kvě 2013 20:42 #107712
Odpověď od Bong
Moderátor
Když něco smažete neznamená to, že to není. Musíte ještě vysypat koš s články, nebo menu.
Vysypat koše, vypnout SEF URL, smazat cache a pak zkoušejte a přenastavujte.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

15. kvě 2013 23:11 #107724
Odpověď od Marian
Uživatel
Cache mažu o sto šest, doslova po každém nějakém tom přenastavení. Koše kategorií, článků, i menu vysypány jsou. :(

Vypnutí SEF URL jsem vyzkoušel právě teď, při vypnutí funguje menu řádně, ale po znovu zapnutí SEF URL je problém zpět. :(

Nenapadá vás ještě něco?... M.

16. kvě 2013 11:21 #107733
Odpověď od Marian
Uživatel
P.S.:
Nevím jak, ale podařilo se! ;-)
Jádro pudla bylo v komponentě AceSEF / URLs ..... promazal jsem tu kde co, a najednou menu šlape.

Každopádně díky za nasměrování! :)

Powered by Fórum