Idea Modul pro přihlášení - nejde mi dát na pozici
08. led 2013 17:58 #101855
Dobrý den,
měl bych dotaz...chtěl bych si vytvořit stránky v redakčním systému joomla 2.5 (verzi dva pět jsem zvolil po přečtení diskuze kde byla právě zmiňovaná verze doporučována) ale zpět k mému problému - moc bych si přál mít v headeru na druhé straně než je logo (tedy vpravo) možnost prohlášení - třeba tak jak to máte na stránkách vy - použil jsem modul BT-login, v šabloně nastavím, že bych ho chtěl míti kde ho chci míti a po načtení stránek mi vyjedou chyby:
a pak se zobrazí tlačítko pro přihlášení. Na fóru jsem se dočetl, že mam vypnout hlášení chyb-vypnu a tlačítko ze zobrazí jenže v nastavení nemohu změnit pozici tak aby to bylo na pravé straně.
Nevěděl byste někdo, prosím, co s tím? Samozřejmě mohu použit i jiný modul - to jsem také zkoušel ale výsledek byl stejný
Mnohokrát děkuji za pozornost.
P.S: je i nějaký modul kde by si uživatel mohl nastavit svůj profil
děkuji.
měl bych dotaz...chtěl bych si vytvořit stránky v redakčním systému joomla 2.5 (verzi dva pět jsem zvolil po přečtení diskuze kde byla právě zmiňovaná verze doporučována) ale zpět k mému problému - moc bych si přál mít v headeru na druhé straně než je logo (tedy vpravo) možnost prohlášení - třeba tak jak to máte na stránkách vy - použil jsem modul BT-login, v šabloně nastavím, že bych ho chtěl míti kde ho chci míti a po načtení stránek mi vyjedou chyby:
Code:
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 151
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 29
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getType() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 98
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 101
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getModules() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 106
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 106
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 108
Nevěděl byste někdo, prosím, co s tím? Samozřejmě mohu použit i jiný modul - to jsem také zkoušel ale výsledek byl stejný

Mnohokrát děkuji za pozornost.
P.S: je i nějaký modul kde by si uživatel mohl nastavit svůj profil

08. led 2013 18:05 #101858
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
A vase sablona tu pozici kde chcete ten modul mit ma? Jakou pouzivate sablonu? Link na web nebo link na demo sablony?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: Michal
08. led 2013 18:07 #101859
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
v kazdem modulu je preci moznost si nastavit svuj profil
bud je tam myslena od zacatku, nebo si tam jednoduse ten link na profil pridate
bud je tam myslena od zacatku, nebo si tam jednoduse ten link na profil pridate
Joomla! pro každého
08. led 2013 18:22 #101863
Odpověď od Michal
Uživatel
šablona je dělaná v nějakém programu který si známej zakoupil a jmenuje Artisteer (tedy doufám-dohledal jsem tuto informaci na webu) pač já neumím programovat tak jsem si jí u něho naklikal 
Stránky mam (no stránky...) u sebe v počítači na serveru - tak je během minutky vložím na internet... Omlouvám se za nepřipravenost

Stránky mam (no stránky...) u sebe v počítači na serveru - tak je během minutky vložím na internet... Omlouvám se za nepřipravenost

08. led 2013 20:14 #101865
Odpověď od Michal
Uživatel
Omlouvám se za zpoždění... adresa webu je:
Když jsem to nahrál, tak chyby zmizeli ale bohužel nevím jak to dostat na pravou stranu...
Code:
http://michal.mablog.eu/

09. led 2013 07:55 #101876
Odpověď od Michal
Uživatel
Děkuji...
...ano je to pozice 30 ale v té pozici, když se kouknete ba web tak to mam pořád na pravé straně a nejde mi to dat na levou... takže mam to na pozici 30 ale pořád někde jinde než bych chtěl...
...ano je to pozice 30 ale v té pozici, když se kouknete ba web tak to mam pořád na pravé straně a nejde mi to dat na levou... takže mam to na pozici 30 ale pořád někde jinde než bych chtěl...

09. led 2013 10:18 #101884
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Modul se vám vždy zobrazí podle přiřazené pozice a tato pozice má své dané umístění v šabloně. I ve vaší šabloně jsou pozice, které jsou vpravo. Které pozice to jsou, vidíte na odkazu výše.
Jestli vám žádná z dostupných pozic nevyhovuje, musíte si novou pozici vytvořit sám úpravou šablony, nebo si najít jinou šablonu.
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...stnik-joomlare#79582
Jestli vám žádná z dostupných pozic nevyhovuje, musíte si novou pozici vytvořit sám úpravou šablony, nebo si najít jinou šablonu.
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...stnik-joomlare#79582
09. led 2013 10:45 #101890
Odpověď od Michal
Uživatel
...znovu děkuji za pomoc...
...asi se hloupě zeptám... když to mam v té pozici co je nazvaná 30...tak zarovnání je asi vlevo (to si myslím já - třeba se mílím - snažím se pochopit princip
) a tudíž se tlačítka také vlevo zobrazují? Když bych vytvořil novou pozici, přímo pro tyto tlačítka a zadal přesné umístění a modul nechal v této pozici zobrazovat-tak by to mělo býti o.k. Takže si zkusím najít nějaký návod jak pozici vytvořit a umístit...a ještě mě napadlo...šlo by použít pozici kterou nevyužiji a jen změnit její umístění - tedy v té mé šabloně?
...asi se hloupě zeptám... když to mam v té pozici co je nazvaná 30...tak zarovnání je asi vlevo (to si myslím já - třeba se mílím - snažím se pochopit princip

09. led 2013 13:18 #101905
Odpověď od Michal
Uživatel
Mockrát děkuji za rady...tak nějak jsem na to už přišel
jen si s tím ještě pohrát aby to bylo tam, kde si přeji... 
Měl bych však ještě dva dotazy
1) je ještě jiný takto podobný modul? Respektive vím, že jich je spousta, stačí si jen vybrat, ale se kterým jsou dobré zkušenosti?
2) jakpak by se dalo udělat to co tady máte vy ... po přihlášení je pravém rohu Dobrý den Michal...po kliknutí na šipečku se rozevře menu a tam je "Váš profil" a mně zajímá právě to nastevení profilu...aby každý kdo se na stránkách zaregistruje tak měl možnost si svůj profil upravit...
A teď mě napadá...verze Joomly byla dobře zvolená, tedy 2.5?
Díky moc...jste super...

Měl bych však ještě dva dotazy
1) je ještě jiný takto podobný modul? Respektive vím, že jich je spousta, stačí si jen vybrat, ale se kterým jsou dobré zkušenosti?
2) jakpak by se dalo udělat to co tady máte vy ... po přihlášení je pravém rohu Dobrý den Michal...po kliknutí na šipečku se rozevře menu a tam je "Váš profil" a mně zajímá právě to nastevení profilu...aby každý kdo se na stránkách zaregistruje tak měl možnost si svůj profil upravit...

A teď mě napadá...verze Joomly byla dobře zvolená, tedy 2.5?
Díky moc...jste super...

09. led 2013 15:56 #101929
Odpověď od Bong

Moderátor
1. jaký modul myslíte? Modul přihlašování? Použijte ten co vyhovuje vám.
2. najděte si šablonu, která to umí, nebo nějaký modul dle vašich představ... Odkaz na profil si snadno vytvoříte v jakámkoli menu.
Kde najít tuny šablon, rozšíření a všeho okolo Joomly najdete v ROZCESTNÍKU .
2. najděte si šablonu, která to umí, nebo nějaký modul dle vašich představ... Odkaz na profil si snadno vytvoříte v jakámkoli menu.
Kde najít tuny šablon, rozšíření a všeho okolo Joomly najdete v ROZCESTNÍKU .
09. led 2013 21:58 #101952
Odpověď od Michal
Uživatel
Dobrý večer,
použil jsem Kunena Login a zobrazuji ho pomocí Easiness login & register module...chtěl bych se optati zda-li k Easiness login & register module není náhodou čeština...na internetu jí nemohu najít.
Mé přání by bylo: Když se přihlásím tak se tam zobrazí jméno, po kliknutí se zobrazí prázdné okno...dalo by se tam dát nějak z Kunena Login informace o uživateli které tento modul zobrazuje? Průběžně to na internetu hledám ale nemohu dohledat.
Děkuji...
použil jsem Kunena Login a zobrazuji ho pomocí Easiness login & register module...chtěl bych se optati zda-li k Easiness login & register module není náhodou čeština...na internetu jí nemohu najít.
Mé přání by bylo: Když se přihlásím tak se tam zobrazí jméno, po kliknutí se zobrazí prázdné okno...dalo by se tam dát nějak z Kunena Login informace o uživateli které tento modul zobrazuje? Průběžně to na internetu hledám ale nemohu dohledat.
Děkuji...

09. led 2013 23:05 #101955
Odpověď od Michal
Uživatel
...ještě hloupej dotaz bych měl... přemýšlím, že bych si stáhnul jinou šablonu (mam pocit, že šablony dělané tím programem jsou nedokonalé...,nevím, a nebo jsem já blbej..
) Můj dotaz je ohledně patičky ve které jsou informace o tom kdo šablonu dělal. Informace a všechny odkazy samozřejmě bych zachoval ale jestli mohu texty přeložit do češtiny či popřípadě doplnit aby bylo pro návštěvníky jasné o co jde? Prostě je přepsat tak (samozřejmě ve stejném významu a zachování odkazů) aby to lépe ladilo s webem. Mělo by býti v patičce i informace o tom, že stránky jsou postavené na redakčním systému Joomla?

10. led 2013 08:52 #101960
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr

Moderátor
Toto téma se tady probíralo mnohokrát, takže pouze ve zkratce:
informace o šabloně - záleží na licenci pod kterou jí nabízí stvořitel šablony
informace o Joomla - není požadována (viz licenční ujednání)
informace o šabloně - záleží na licenci pod kterou jí nabízí stvořitel šablony
informace o Joomla - není požadována (viz licenční ujednání)
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
10. led 2013 10:54 #101968
Odpověď od Michal
Uživatel
Děkuji mnohokrát za vyčerpávající odpovědi... 
Jen si zatím pořád nevím rady s Easiness login & register ale zkoučím to typu "pokus a omyl"
tak snad na to také přijdu...
Díky moc všem

Jen si zatím pořád nevím rady s Easiness login & register ale zkoučím to typu "pokus a omyl"

Díky moc všem