Poškození šablony po vložení banneru na rezervaci

Alias75
08. bře 2014 15:34 #114885
Dobrý den.

Mám Joomlu 2.5.6 se šablonou iFreedom-FJT . Pokaždé když vložím banner pro nějaký rezervační systém tak se poškodí slide show v horní části šablony. Dělal jsem ty stránky pro kamarádku asi před dvěma lety a teď přišla s tímto a já netuším kde by mohla být chyba. SlideShow se rozbilo i když jsem banner vložil do úvodního článku. Tedy jsem se v editoru přepnul na kod a vložil ho článku. Tím jsem si říkal, že to vyřeším když se SlideShow rozbilo při vkládání do index.php šablony. Ale bohužel.

Jde o tento kod:
<div style="width:180px;font-size:11px;text-align:right;"> <script type="text/javascript" src="http://www.restu.cz/js/rejqcb.js"></script> <link href="http://www.restu.cz/css/widget/colorbox/colorbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <a href="http://www.restu.cz/cs/widget/index/?widget_type=reservation_2&source=http://www.xxxxxxxxxx.com&restaurant_id=XXX" title="Vytvořit rezervaci přes RESTU.cz" target="_blank" class="res2pop" style="display:block;width:180px;height:44px;overflow:hidden;background:url(http://www.restu.cz/widget_reservation_2/restu.png)"><b style="display:block;padding-top:99px;">Rezervovat</b></a> On-line rezervace <a href="http://www.restu.cz/" title="On-line rezervační systém">Restu.cz</a><br />Recenze a hodnocení <a href="http://www.hele.cz" title="Recenze a hodnocení"> Hele.cz</a> </div>

Nepoškozený obrázek


Poškozený obrázek

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Michal Staněk
08. bře 2014 19:33 - 08. bře 2014 19:34 #114891
Dejte sem odkaz na web. Michal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Alias75
08. bře 2014 20:35 #114892

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
09. bře 2014 01:49 #114896
No ale vy nevkládáte banner, ale nějaký kód který obsahuje krom jiného i JavaSkript. To je navíc ne ledajaký JavaSkript ale rovnou jQuery nakombinované s ColorBox.

Podívejte se po jiném rozumnějším kód k vložení, nebo kontaktujte restu.cz, ten jejich kód není vůbec ideální.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Alias75
09. bře 2014 09:47 #114898
No vida. V tomhle jsem laik, kterého to jen baví a vůbec by mne nenapadlo hledat v tom nějaký problém.
Ale stejně, je problém spíše v šabloně nebo v jejich kodu?? Už jsem ten jejich kod viděl na pár webech.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Michal Staněk
09. bře 2014 12:23 #114899
Chybu už nevidím, takže asi opraveno... Pokdu chcete zjistit, jestli to je šablonou, tak stačí nainstalovat jakoukoliv základní free šablonu, třeba Rocket Theme nebo Gavick a uvidíte, jestli problém přetrvá.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Alias75
09. bře 2014 13:32 #114901
Chyba není. Já to musel stáhnout aby se to nezobrazovalo s chybou.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.