Přihlásit se

Chyba instalace šablony

11. úno 2014 11:51 #114401
Chyba instalace šablony od Eduard
Uživatel
Nevíte někdo co po mě ta jommla 2.5 chce????

Díky

Chybové hlášení:

Warning: apc_fetch() has been disabled for security reasons in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 33

Warning: require(): Filename cannot be empty in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 37

Warning: require(): Filename cannot be empty in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 37

Fatal error: require(): Failed opening required '' (include_path='.:/data/web/virtuals/56304/virtual') in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 37

Warning: apc_fetch() has been disabled for security reasons in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 33

Fatal error: require(): Failed opening required '' (include_path='.:/data/web/virtuals/56304/virtual') in /data/web/virtuals/56304/virtual/www/libraries/rokcommon/RokCommon/ClassLoader/ApcLoader.php on line 37

11. úno 2014 14:45 #114405
Odpověď od Bong
Moderátor
A copak je to za šablonu?
Kdepak jste k ní přišel?
Co na to podpora?
Četl jste dokumentaci k šabloně a postupoval při instalaci podle ní?

www.rockettheme.com/forum/gantry-framewo...ter-upgrade?start=10

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. úno 2014 09:40 #114452
Odpověď od Eduard
Uživatel
diky ale tohle mam nacteno, dela to u vsech sablon a member na rocket sem davat nechci. Dela to pouze na hostingu Wedos.com a nekde se to jiz resilo jen jsem to nenasel.

13. úno 2014 18:36 #114461
Odpověď od Pavel
Uživatel
Mám úplně stejný problém a také na wedosu, u původního poskytovatele problém nebyl. Ví někdo co s tím?

13. úno 2014 20:20 #114463
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A s podporou jste si pokecal? Me se jeste nestalo, aby neco nevyresili.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

13. úno 2014 22:50 #114466
Odpověď od Bong
Moderátor
Jen pro pořádek. Alespoň to "kouzelné tlačítko" hostingu jste použili a opravili jste si vlastnictví složek a souborů?

Dále pokud se nevyžvejknete o konkrétní šabloně a jak jste k ní přišli, je těžko radit (a podle tajnůstkaření tipuji, že legál to nebude). Nebyli byste první kdo má problémy s kradenými a tím pádem i neaktualizovanými šablonami...

15. úno 2014 10:47 #114491
Odpověď od Pavel
Uživatel
Jen tak pro pořádek, nevidím důvod používání toho arogantního tónu, pokud chcete pomoct, budu moc rád, pokud ne, neodpovídejte, já bohužel nejsem v této oblasti tak zkušený jako zřejmě Vy.

Jedná se o tuto šablonu i se zakopenou licencí ;-) SAUNA
Podpora Wedosu mi pouze řekla, ať si odinstaluju daný plugin, který problém způsobuje, což narušuje funkčnost webu. U původního poskytovatele hostingu -hosting-zdarma- problém není a web funguje www.utulekpribram.cz
Podpora arrowthemes mě odkázala na podporu rockettheme viz. odkaz výše a tam jsem se v tom už dále ztratil, protože řešení zřejmě vede do jejich placeného klubu.

Pokud byl byl někdo schopen poradit jako "blbečkovi" budu nesmírně vděčný ;-)

15. úno 2014 20:39 #114500
Odpověď od Bong
Moderátor

Jen tak pro pořádek, nevidím důvod používání toho arogantního tónu, pokud chcete pomoct, budu moc rád, pokud ne, neodpovídejte, já bohužel nejsem v této oblasti tak zkušený jako zřejmě Vy.

Nevím co je arogantního na spoustě otázek. Na původní dotaz se odpovědět nedá a váš první dotaz je to samé v bledě modrém. Jakýkoli problém lze vyřešit pokud máte dostatek informací a ty jste ani jeden neposkytnul a co víc dokonce odmítnul poskytnout. A to tady na fóru dělají dva druhy lidí, různí vykradači, kteří nemají čisté svědomí a "programátoři" webů, kteří se tím živí a sem chodí olizovat mozky...

Podpora Wedosu mi pouze řekla, ať si odinstaluju daný plugin, který problém způsobuje, což narušuje funkčnost webu.

Řešení tedy dávno víte. Proč jste to neudělal? Co od RT tam máte a je nezbytné pro chod webu? Nejlépe odinstalujte, nebo alespoň aktualizujte vše co vám způsobuje problémy. Samozřejmě aktualizujte i Joomlu a všechna rozšíření.