YooTheme - nastavení šablony
Dobrý večer(ráno),
mám na localu nainstalovanou šablonu Streamline z roku 2011 odkaz na demo šablony: ZDE jednou s demo daty a pak čistou, na jejich demo je vidět pozice TOP A , kde jsou dva moduly a jsou rozdělené v poměru 65% a 35% a já nemohu přijít na to, kde mají v nastavení zadané to rozdělení, mně to stále dělá v pozici TOP A 50% a 50%.Prolezl jsem v nastavení kde co, ale bohužel nenašel.
Prosím poradí mi někdo jak na to ?
Předem Vám moc děkuji.
mám na localu nainstalovanou šablonu Streamline z roku 2011 odkaz na demo šablony: ZDE jednou s demo daty a pak čistou, na jejich demo je vidět pozice TOP A , kde jsou dva moduly a jsou rozdělené v poměru 65% a 35% a já nemohu přijít na to, kde mají v nastavení zadané to rozdělení, mně to stále dělá v pozici TOP A 50% a 50%.Prolezl jsem v nastavení kde co, ale bohužel nenašel.
Prosím poradí mi někdo jak na to ?

Předem Vám moc děkuji.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Je to jednoduchý, pro pozici TOP A, máte dvě možnosti, budouli v této pozici dva moduli tak je nastaveno default 50/50. Pokud zvolíte Golden ratio tak dva moduly budou 65/35. V prvním případě se píše v nastavení Page class Sufix proměná top-equal (nebo nic) a pro druhý případ proměná top golden-ratio.
Proměné width33, width66 se používají pro rámeček vložený do článku. Ale to je jiná kapitola.
Proměné width33, width66 se používají pro rámeček vložený do článku. Ale to je jiná kapitola.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::