Rocket Cerulean - odsazení
18. pro 2012 20:49 - 18. pro 2012 20:55 #101114
Byl by prosím někdo ochoten pomoci při tvorbě webu na základě šablony RocketTheme Cerulean?
Po nainstalování mě tam zůstává mezera, která tam nemá být a vypadá to s ní nepřirozeně. Viz příloha. Dělá to nahoře i dole. Zkoušel jsem snad už všechno možné a nedaří se mě toho zbavit. Moc děkuji, pokud se někdo najde kdo bude ochoten pomoci.
Po nainstalování mě tam zůstává mezera, která tam nemá být a vypadá to s ní nepřirozeně. Viz příloha. Dělá to nahoře i dole. Zkoušel jsem snad už všechno možné a nedaří se mě toho zbavit. Moc děkuji, pokud se někdo najde kdo bude ochoten pomoci.

18. pro 2012 21:00 - 18. pro 2012 21:01 #101117
Odpověď od karel

Začátečník
www.svabenice.com
zatím tam nic není jen čistá instalace, protože jsem si všimnul tohoto odsazení a nemůžu se pohnout dál
zatím tam nic není jen čistá instalace, protože jsem si všimnul tohoto odsazení a nemůžu se pohnout dál
18. pro 2012 21:36 #101122
Odpověď od Cony

Moderátor
Doporučil bych šablonu zakoupit a ne stahovat z nějakého warez fóra nebo torrentu. pak se zbavíte nejen té ošklivé mezery ale i těch ošklivých skrytých odkazů na jakési anglické stránky nějakého bookmakera a bůh ví čeho ještě dalšího ošklivého skrytého...
18. pro 2012 21:47 #101124
Odpověď od karel

Začátečník
To vím, ale chtěl jsem si to vyzkoušet jestli to vůbec dám dohromady a pokud bude vše OK, tak to zakoupit. Stránky nejsou a nebudou výdělečné a dělám je zadarmo jen ve svém volném čase a nechci zakoupit něco co pro mě nebude nakonec vyhovující.
18. pro 2012 22:50 #101126
Odpověď od Cony

Moderátor
Odsazení je spůsobeno právě tím, že šablona není legální a je v ní doplněn obsah který odsazení způsobuje.
19. pro 2012 20:26 #101149
Odpověď od karel

Začátečník
Mohl bych prosím mít ještě jeden dotaz?
při zobrazení kontaktu goo.gl/6kkbk to vkládá VYKŘIČNÍK mezi slova pokud je použito slovo kde je písmeno s diakritikou a nevím jak se toho zbavit. Dělá to pouze pokud je tam mezi slovy mezera. POkud tam vložím nějaký znak, tečku, čárku podtržítko nebo je to jen jedno slovo, tak je to OK.
Děkuji za radu
při zobrazení kontaktu goo.gl/6kkbk to vkládá VYKŘIČNÍK mezi slova pokud je použito slovo kde je písmeno s diakritikou a nevím jak se toho zbavit. Dělá to pouze pokud je tam mezi slovy mezera. POkud tam vložím nějaký znak, tečku, čárku podtržítko nebo je to jen jedno slovo, tak je to OK.
Děkuji za radu
19. pro 2012 22:08 #101154
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Já sice žádné vykříčníky nevidím, ale dokud budete používat upravené šablony z warezu, může se objevovat kdykoli cokoli. To platí i obráceně, může i mizet, včetně celých vašich stránek...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. pro 2012 23:00 #101156
Odpověď od Cony

Moderátor
Jen bych doporučil, až přestanete s šablonou experimentovat, zakoupíte jí, nebo zvolíte jinou, vše raději smažte a začněte na čisté louce. A nezapomeňte změnit všechna hesla (k administraci, databázi a pokud jste do konfigurace zadával heslo k FTP tak i to).
Šablona z warezu Vám klidně mohla hesla odposlouchat a někomu naposílat, nebo Vám někam do souborové struktury mohla nahodit soubor který toto dělá, nebo třeba i umožňuje převzetí kontroly nad stránkama.
Šablona z warezu Vám klidně mohla hesla odposlouchat a někomu naposílat, nebo Vám někam do souborové struktury mohla nahodit soubor který toto dělá, nebo třeba i umožňuje převzetí kontroly nad stránkama.
20. pro 2012 08:48 #101160
Odpověď od karel

Začátečník
Moc děkuji za všechny rady. Jsem zase o něco chytřejší