galerie pro Joomla
17. říj 2012 20:09 #98887
Nevíte někdo prosím o nějaké galerii pro Joomlu, která by umožňovala správu obrázků podobnou wordpressu? Jde o to, že tam lze upravovat obrázky přímo na jedné stránce (lze přidávat popisky atp.), kde je přímo i jejich seznam. Zároveň je ale potřeba, aby ke galerii byla možnost pluginu pro zobrazení v článku..
Hledala jsem hledala a nemůžu nic takového nalézt
Hledala jsem hledala a nemůžu nic takového nalézt

17. říj 2012 21:52 #98892
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Rokgallery dela priserny adresy. Ty jejich debilni nazvy fotek co vytvari, jsou otresny. Navic je jeji velikost skoro jako 1/3 Joomly. Pouzivam ji, ale nejsem spokojen a hledam neco lepsi. Moznosti zobrazeni v clanku jsou taky spatny, spatne se to ovlada. Spatne se popisuje, spatne se meni velikosti fotek, neumi vlozit vic fotek do clanku a pak je zobrazit v lightboxu nebo necem podobnym (toto bez problemu zvlada 10x mensi plugin od jinyho autora). Spatne ted myslim ve smyslu obtizne, zbytecne slozite. Na to jak s ni machrovali co to vytvorili, tak to podle myho stoji za velky kulovy. Stejne jako jejich dalsi rozsireni. S kazdym rozsirenim a novym templatem mne prijde, ze instaluju dalsi Joomlu do Joomly. Je to porad vetsi a pomalejsi. Jenze upravit si sablony neumim a oni jsou v omto ohledu nejjednodussi.
18. říj 2012 10:43 #98901
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13

Admin
radek178
OFFTOPIC
Slušná, věcná kritika
- kdyby jsi měl někdy čas a vyzkoušel by jsi Phoca Gallery (možná už jsi si vyzkoušel), celkem by mě zajímala tvá kritika (ale opravdu skutečná kritika, aby se z ní dalo čerpat). Snad se dostanu k tomu, že ji přepíšu pod Joomla! 3, Pak bych ji rád začal optimalizovat
... Taková kritika např. do PM nebo na email by se mi hodně hodila. Předem díky
OFFTOPIC
Slušná, věcná kritika

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook