Přihlásit se

galerie pro Joomla

17. říj 2012 20:09 #98887
galerie pro Joomla od Michelle
Uživatel
Nevíte někdo prosím o nějaké galerii pro Joomlu, která by umožňovala správu obrázků podobnou wordpressu? Jde o to, že tam lze upravovat obrázky přímo na jedné stránce (lze přidávat popisky atp.), kde je přímo i jejich seznam. Zároveň je ale potřeba, aby ke galerii byla možnost pluginu pro zobrazení v článku..

Hledala jsem hledala a nemůžu nic takového nalézt :(

17. říj 2012 20:12 #98888
Odpověď od Karri
Uživatel
Co RokGallery nebo RSMedia Gallery?

17. říj 2012 21:52 #98892
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Rokgallery dela priserny adresy. Ty jejich debilni nazvy fotek co vytvari, jsou otresny. Navic je jeji velikost skoro jako 1/3 Joomly. Pouzivam ji, ale nejsem spokojen a hledam neco lepsi. Moznosti zobrazeni v clanku jsou taky spatny, spatne se to ovlada. Spatne se popisuje, spatne se meni velikosti fotek, neumi vlozit vic fotek do clanku a pak je zobrazit v lightboxu nebo necem podobnym (toto bez problemu zvlada 10x mensi plugin od jinyho autora). Spatne ted myslim ve smyslu obtizne, zbytecne slozite. Na to jak s ni machrovali co to vytvorili, tak to podle myho stoji za velky kulovy. Stejne jako jejich dalsi rozsireni. S kazdym rozsirenim a novym templatem mne prijde, ze instaluju dalsi Joomlu do Joomly. Je to porad vetsi a pomalejsi. Jenze upravit si sablony neumim a oni jsou v omto ohledu nejjednodussi.

18. říj 2012 10:43 #98901
Odpověď od H13
Admin
radek178

OFFTOPIC
Slušná, věcná kritika :-) - kdyby jsi měl někdy čas a vyzkoušel by jsi Phoca Gallery (možná už jsi si vyzkoušel), celkem by mě zajímala tvá kritika (ale opravdu skutečná kritika, aby se z ní dalo čerpat). Snad se dostanu k tomu, že ji přepíšu pod Joomla! 3, Pak bych ji rád začal optimalizovat :-) ... Taková kritika např. do PM nebo na email by se mi hodně hodila. Předem díky :-)

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook