Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Kunena - Hlasování ( anketa )
Prosím nevíte někdo, jak se jmenuje ?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Jestliže jste rozšíření používal na starých stránkách, dá se předpokládat, že bylo pro J1.5 a staré verze Kunena. Jak jste si mohl povšimnout, ani v J2.5 již ankety nejsou integrovány. Ani se nedivím, ankety na stránkách většinou vypadají dětinsky, nic neřeší a vypovídací hodnota výsledků je nulová.
Najděte si novou komponentu pro ankety a zobrazte si modul s anketou ve fóru kde potřebujete. Nebo si odkaz na stránku s anketou vložte do kunena_menu. Není třeba vše za každou cenu integrovat do jiných rozšíření.
Mám zájem o plugin přímo do kuneny z manuálu z mého předchozího příspěvku, jen ho nemůžu najít.
Prostě se podívejte do nastavení vaší Kuneny: Kunena Fórum - Konfigurace fóra - Extra - Ankety a tam si globálně použití anket nastavte. Dále přejděte do Kunena Fórum - Správa kategorií a nastavte ve kterých kategoriích jsou ankety povoleny.
Pokud vše nastavíte, přibude vám v uživatelské části fóra ikonka pro vytvoření ankety.
Bong napsal: Ale v nových verzích Kuneny 1.6 - 1.7 - 2.0 je tato funkce již integrována, to o čem píšete je hack pro historické verze, který je ovšem podporován při přechodu na verze nové.
Prostě se podívejte do nastavení vaší Kuneny: Kunena Fórum - Konfigurace fóra - Extra - Ankety a tam si globálně použití anket nastavte. Dále přejděte do Kunena Fórum - Správa kategorií a nastavte ve kterých kategoriích jsou ankety povoleny.
Pokud vše nastavíte, přibude vám v uživatelské části fóra ikonka pro vytvoření ankety.
Jsem asi trubka, ale já jsem to po aktivaci nikde nenašel. Múžete mi prosím poradit, kde přesně bych to ve frotendu našel?
Nejnovější příspěvky