Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Nefunkční ukládání
16. srp 2012 11:05 #96372
Zdravím, instaloval jsem joomlu 2.5.4 společně s Virtuemart 2 a dalšími komponentami a teď jsem zjistil ze mi nejde ukládání nové kategorie článků a článků.
Myslím, že se to stalo po tom co jsem smazal všechny původní kategorie. Ale ty jsem pak obnovil z koše ale už to nejde. Přitom ukládání například ve Virtuemart funguje... Zkusil jsem i přeinstalování a nic...
Poraďte co s tím...?
Poraďte co s tím...?
16. srp 2012 12:54 #96375
Odpověď od raki
Uživatel
Bohužel žádnou...
ani ťuk vůbec nereaguje odkaz ani na uložení jako by byl odkaz nefunkční...
16. srp 2012 13:04 #96376
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ve všech prohlížečích? Tím přeinstalováním myslíte co? Opět verze 2.5.4? Proč nepoužijete 2.5.6?
16. srp 2012 13:42 #96377
Odpověď od raki
Uživatel
2.5.4 protože jsem zkoušel přeinstalovat a sáhl jsem ke starší verzi, ale hned jsem aktualizoval na nejnovější... Mam stále stejný problém, jak v Chrome, FF, Opera i IE... v predchozim příspěvku jsem poslal i video...
Raki
Raki
16. srp 2012 15:05 #96379
Odpověď od raki
Uživatel
vyčišteno u vsech prohlizecu i restart PC a stale stejna chyba...
16. srp 2012 15:20 #96380
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkusme to od začátku... Jak jste soubory na web nahrával? Jak jste přeinstalovával? Jak jste aktualizoval?
Stáhněte si poslední instalační balíček Joomla_2.5.6-Stable-Full_Package.zip a ten to nainstalujte stejně jako jiné rozšíření, přes Správce rozšíření: Instalace. Nejspíše máte špatně nakopírované soubory instalace.
Stáhněte si poslední instalační balíček Joomla_2.5.6-Stable-Full_Package.zip a ten to nainstalujte stejně jako jiné rozšíření, přes Správce rozšíření: Instalace. Nejspíše máte špatně nakopírované soubory instalace.
16. srp 2012 15:22 #96381
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud Vám nefungují vůbec tlačítka v horní liště (tedy Uložit, Uložit a zavřít atd...), tedy nereagují, musí být chyba v JavaScriptu. Prohlížeč by Vám měl vypsat tuto chybu, např. v Konzoli JavaScriptu. Způsobená by mohla být např. nějakým rozšířením, které upravuje možnosti editace článku, neaktuálním editorem, špatnou šablonou (pokud používáte jinou než standard).
Např. ve firefox jsem se setkal s nefunkčností tlačítek při aktivovaném AddBlocku...
Např. ve firefox jsem se setkal s nefunkčností tlačítek při aktivovaném AddBlocku...
Nejnovější příspěvky