Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Phoca Gallery - změna theme

18. dub 2012 19:44 #92681
Phoca Gallery - změna theme od Pert Kantner
Uživatel
Hoj lidi, můžete mi někdo laicky poradit jak změnit téma v Phoca Gallery? Ať dělám co dělám, tak se mi to nedaří, stále sem u hlášky "Vyberte kde má být téma použito" ale netuším jak a co mám vybrat.

Díky za každou radu.

19. dub 2012 11:58 #92702
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Jooo to je snadnééé...
1. bud si na webu PHOCA stahneš tu thému (musíš sjet DOLEJC na té stránce kde ti to říká kam tu thému umístit ) a tam je button stáhnout nové thémy a pak to tam nahraješ z downloads
2. nebo si tu thému vytvoříš sám a k tomu slouží ty dva čtverečky a jejich zaškrtávadla také asi uprostřed té stránky co ti to říká kam thému použít.

Sorry že to píšu tak polopaticky :-))

09. srp 2015 18:45 #122997
Odpověď od Herodes II.
Uživatel
dobry den,
ikdyz jste to popsali pekne a polopaticky a ja se snazil to pochopit, vygooglit, stejne jsem v pasti, asi mi neco chybi, nebo mam blbe nastaveno, ale jsem jen bezny Franta uzivatel a moje Phoca gallery neodpovida zadnemu navodu, zkousel jsem instalovat ruzne themes a vysledek je vzdy stejny, akorat se zmeni napis current theme za jine thema, ale vysledek stejny, chybi mi tam volby kde bych mohl cokoliv nastavit, napr. velikost nahledu, pruhlednost, pozadi, proste vse co je v navodech mi tam nejak chybi... takze jsou nahledy stale stejne velke a pozadi stejne nevhodne pro moje pozadi stranek
viz obrazky:

09. srp 2015 22:10 #122998
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, tohle je celkem historickej topic - z roku 2012

Postupem času jsem se přesunuli od témat k CSS (protože CSS je mnohem vhodnější pro stylování, než tomu bývalo dřív - html a obrázky na pozadí)

Ze screenshotu vidím, že asi používáš Joomlu! 3 a tam zatím pro Phoca Gallery žádné téma není, bohužel jsem ještě nenašel čas nějaké udělat. Většinou to je tak, že se spíš využívá nová možnost - tedy nahrání vlastního CSS a tam se vše styluje přes CSS - tedy nevyužívá se nějaký již vytvořený téma, ale spíš se galerie přizpůsobí šabloně pomocí vlastního CSS)

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

10. srp 2015 10:57 #123000
Odpověď od Herodes II.
Uživatel
dobry den,
dekuji za rychlou reakci, ano pouzivam nejnovejsi veriz Joomly a s tim pouzitim vlastniho CSS jsem jako bezny uzivatel v koncich, nezbyva mi nez pozadat nekoho z vas guru o pomoc, potreboval bych tedy jednorazove vyladeni vzhledu galerie, aby odpovidala vzhledu strankam a rad za vas cas zaplatim, ozvete se prosim pres SZ a urcite se domluvime, dekuji

Powered by Fórum