Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Phoca gallery nivo slideshow nefunguje

10. bře 2012 17:27 #91101
Phoca gallery nivo slideshow nefunguje od Marek Ulbrich
Uživatel
Ahoj,
prosím mohl by mi někdo pomoci se slideshow ?? já nevím proč ale prostě mi nechce fungovat snažím se jí zprovoznit už 2 dny ale stále mi nefunguje ... dělám všechno podle FAQ www.linelab.org/templates-faq/98-display-slideshow ale postě ne na ne fungovat někde prostě dělám nějakou chybu ... ideálně kdyby mi někdo prosím pomohl přes team viewer ... (jedu zatím jen na localhostu takže přístupový údaje by byly k ničemu) a hlavně bych chtěl zjístit kde tu chybu dělám ... Vím že s tím otravuju ale už si opravdu nevím rady a myslím že team viewer by byl asi nejlepší řešení než se úplně rozepisovat co jsem kde udělal atd stejně by to asi tak nepomohlo ... pak by jsme sem napsali řešení co mi pomohlo ...

Díky moc předem

10. bře 2012 22:40 #91104
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, zkus napsat přesně jak jsi postupoval, třeba tam najdeme chybu.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

10. bře 2012 23:48 #91107
Odpověď od Draho
Začátečník
Ahoj,
odkaz který uvádíte popisuje Slideshow moduly, které pro funkci Slideshow v Phoca Gallery nejsou potřeba, Slideshow funguje i bez nich. Sám jsem se s tímto problémem potýkal a pomohla mi až přeinstalace na nejnovější verzi Phoca Gallery 3.1.5.

Phoca Gallery byla napsána pro Joomlu 1.5. Uvádí se, že je funkční i pro Joomla 2.5, ale myslím si, že to ještě není úplně vychytané. Autoři si toho jsou zřejmě vědomi protože během měsíce vyšly dvě aktualizace a to určitě ještě není konečná.

Powered by Fórum