Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Bongovo

03. bře 2012 21:20 #90780
Bongovo od dakadam
Návštěvník
Tak jsem se zaregistroval na www.bongovo.cz . Jsou to vynikající stránky!
Při registraci jsem udělal častou chybu. Překlep. V uživatelském jméně. To je docela nepříjemné, protože při návratu na stránky bych si musel vždy vzpomenout, jaký překlep jsem udělal.
Nyní předesílám, že nejde o chybu stránek, ale o možná docela nepříjemný problém registrace na všechn stránkách které jsou v Joomle.
Po přihlášení jsem se pokusil uživatelské jméno změnit. To systém nepovolí. Zkusil jsem se tedy zeragistrovat znovu a správně, to by sice systém dovolil, ale už s jiným e-mailem. Což také není zrovna příjemné, i když už by to šlo, mail bude použit poze pro potvrzení registrace.
Nejlepší by byla možnost chybný účet zrušit a vytvořit nový. A to systém neumožní.

Překlepy se stávají snad každému a pokud se budu chtít na jakékoli stránky s přihlášením vracet, chtěl bych mít své přihlašovací údaje v pořádku.

Prosím tímto Bonga, jestli by moji registraci mohl zrušit. Vytvořil bych si novou a správnou.
Možnost zrušení účtu uživatelem by myslím měla existovat.Nebo jsem jí přehlédl?
Děkuji!
dakadam

03. bře 2012 21:44 - 03. bře 2012 21:45 #90781
Odpověď od Bong
Moderátor
Já vám registraci rušit nebudu. Je jednodušší opravit uživatelské jméno. Už se tak i stalo.
Na Bongovo! není (zatím) nutné se přihlašovat, dokonce i do fóra lze přispívat bez registrace. Případnou registrací (zatím), také nezískáte nic navíc...

Ale máte pravdu, je trochu zvláštní, že zaregistrovaný uživatel si ve svém profilu může měnit prakticky všechny údaje, kromě uživatelského jména.
V případě uživatelského jména pomůže administrátor, nebo zkuste fintu: v profilu si změňte jméno a email (třeba na nesmysly), tím oba údaje uvolníte pro další použití a zaregistrujte se znovu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. bře 2012 22:03 #90782
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Ano, už jsem zjistil, že se mohu přihlásit tak, jak jsem zvyklý. Děkuji!
Ta finta jak upravit svou registraci by pomohla. Ale to je řešeni vhodné spíše pro "nás", kteří se s tím zabývám. Normálního uživatele by to rozčililo a odešel by.
Chtěl jsem jenom dát malý námět na zařazení možnosti zrušit účet uživatelem.
Děkuji za opravu!

03. bře 2012 22:07 #90783
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Ještě pořád nemohu přijít na to, jak mít správný a správně umístěny sitemap.xml. Potřeboval bych to mít na jedněch stránkách udělané dobře, aby byl Google spokjený a nemohu na to přijít.
Nainstaloval jsem XMap, to mi funguje, soubor sitemap.xml si vytvoří ve svém adresáři. Tak ho ale žádný vyhledávač nevidí.
Meměl by jste nějaká malý tip...? Jak by to mělo být?
Děkuji!

04. bře 2012 00:07 #90787
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum