Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Číst dál...

02. bře 2012 16:24 #90720
Číst dál... od Nikishek
Začátečník
Dobrý den,
když mám články zobrazené například v bloku, lze nastavit libovolný text před "číst dál..."?
Abyste tomu rozuměli, chtěl bych vynechat nebo nejlépe si vybrat text co se bude zobrazovat jako ukázka z článku aniž by ten text byl začátkem článku.

Příklad:
Mám článek, v něm třeba nějaký obrázek na začátku, tabulku, a pak nějaký popis až. Toto uspořádání nechci nijak měnit.

Chci však aby když mám přehled článků v kateogrii - blok před "číst dál..." byl jen ten text, ne obrázek, ani ne tabulka. Jde toto nějak vymezit?

02. bře 2012 16:38 #90721
Odpověď od Bong
Moderátor
Značku číst dál, si vkládáte do článku vy osobně. Tedy vy ovlivňujete co bude IntroText a co zbytek článku. Pokud bude obrázek a tabulka za rozdělením, nebude se tedy zobrazovat.

Ale tuto funkci můžete využít i jinak. Napsat si úvod přesně jak chcete a celý článek dát až za rozdělení. Následně v Joomle třeba nastavíte, aby úvod při zobrazení samotného článku už nezobrazovala. Pak můžete mít v blogu introTexty naprosto odlišné od obsahu článku...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

02. bře 2012 17:26 #90722
Odpověď od Nikishek
Začátečník
Díky za odpověď, nevěděl jsem přesně jak to pojmenovat a bál se, že to těžko pochopíte. IntroText je to správné. A teď jsem to tedy našel i v Joomle. Tady sice jako "Zobrazit úvodník" (při cz 2.5.1), ale hlavně, že jsem to vyřešil, takže ještě jednou díky.

Powered by Fórum