Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Phoca Guestbook - nezobrazují se zprávy

26. úno 2012 15:59 #90458
Zdravím,
v Phoca Guestbook se mi nezobrazí zprávy, které mi někdo poslal, ačkoliv mám nastavené aby se zobrazovaly. Musím si je číst v administraci. Chtěl bych aby byly zveřejněny pro všechny na stránce s formulářem, jak je to obvyklé.
Zlatý Drupal. Tady jsem bez problémů nainstaloval jen samotnou Joomlu. U každého jejího rozšíření musím řešit nějaký problém.
Děkuji za pomoc.

26. úno 2012 17:05 - 26. úno 2012 17:22 #90460
Odpověď od Bong
Moderátor
PGb nainstalujete - založíte první knihu návštěv - vytvoříte položku menu, kde onu knihu návštěv vyberete a od této chvíle vše funguje... a bez nastavování.

Pokud jste nastavoval a nastavoval a nastavoval a nevíte co a kde, těžko radit. Třeba jste si vypnul zobrazování příspěvků v administraci. Nebo máte v knize návštěv povolenou volbu Režim zpráv - Ano.

Tak jako tak, Joomla, ani PGb za to nemohou...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

26. úno 2012 20:36 #90463
Odpověď od Draho
Začátečník
Když provedu nějakou instalaci a ta proběhne bez jakýchkoliv problémů, tak očekávám, že od té chvíle vše bude fungovat... a bez nastavování.

Pokud to však správně nefunguje, tak se podívám do nastavení a když se mi zdá v pořádku, tak pošlu dotaz do diskuzního fóra, v naději, že se někdo se stejným problémem již setkal a poradí mi.

Nejsem tak naivní, abych nastavoval a nastavoval a nastavoval a nevěděl co a kde.

Většinou vše zkouším ještě na locale, abych vyloučil vliv webhostingu a abych si ověřil různá nastavení.

Pro ilustraci přikládám obrázek nastavení (a češtiny) v Phoca Guestbook:

Přílohy:

26. úno 2012 23:29 #90484
Odpověď od Bong
Moderátor
Takže jste pouze nainstaloval, založil knihu a tuto zveřejnil v položce menu?

Další ovlivňující nastavení je v Knize - Možnosti zveřejnění - Stav a Jazyk, dále v Globálním nastavení komponenty - Fomulář - Zobrazit zprávy a v záložkách Bezpečnost a Oprávnění.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum