Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Článek v kategorii jen jako odkaz

22. úno 2012 10:55 #90205
Článek v kategorii jen jako odkaz od Mirek Adamec
Začátečník
Dotaz jestli to vůbec jde. Mám problém, kategorii a v ní sérii článků, když si chci vypsat třeba jako seznam článků té kategorie, dokážu udělat nějak aby odkaz některých článků nevedl na samotný článek, ale třeba na externí odkaz, nebo na pdf?
Mám to tak, že na webu mám v kategorii něco jako články a něco jako odkazy nebo pdfka a potřebuju to vypsat jako seznam. Samozřejmě to dokážu přímo v článku udělat ten odkaz, ale to už je klik navíc.
Dejte prosím vědět jestli to nějak jde, pokud ano tak jak. Moc by mi to pomohlo.
Pokud to nepůjde, holt to dám do článku no. Díky

22. úno 2012 11:23 #90208
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Ahoj. Odkaz na výpis kategorie je odkaz na výpis článků obsažených v kategorii. Můžeš si zvolit mezi blogovým a tabulkovým zobrazením. Ale vždy tam bude jen seznam článků z dané kategorie. Když tedy pominu intro text, který si můžeš připsat ke každé kategorii a nechat jej ve výpisu zobrazit.

Pokud v takovém výpis chceš mít smíšený obsah (něco z článků, něco z kategorií, k tomu přidat příslušné pdf ke stažení a dodat nějaké externí články, tak místo výpisu kategorie budeš muset odkazovat na statický obsah a pěkně ručně si to vypsat sám :) Což není problém jen v případě, že se takovýto "výpis kategorie" už dál nebude měnit. Jinak by to byla děsná drbačka to pořád aktualizovat.

22. úno 2012 11:34 #90210
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
No právě že brblačka a měnit se to pravděpodobně bude. Tak si mi asi potvrdil, co sem si myslel. Holt ten odkaz asi hodim dovnitř článku nedá se nic dělat. Dík

Powered by Fórum