Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Kritika na JoomlaPoral.cz

09. úno 2012 17:29 #88977
Kritika na JoomlaPoral.cz od Lojza
Uživatel
Ahoj,

na WebTrh se vede zajímá kritika JoomlaPortalu . Je tato kritika pravdivá? Já mám opačný názor a chtěl bych Všem , kdo se na něm podílí poděkovat. JoomlaPortal.cz je největší studnice informací o Joomle v češtině.

Libor Dvořák
Téma bylo zamčeno.
09. úno 2012 18:12 #88978
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tomu se rika "klasicka ceska povaha". Vsichni by chteli mit vsechno zadarmo, v profi kvalite a pokud mozno hned a az pod nos prosim donest. Narazim na fakt zmineny v te kritice na webtrhu, ze se zde na portale neobjevuji zadne navody, preklady atd.

Cesi jsou odjakziva zdechli neco sami udelat a jsou nejradsi, kdyz to nekdo udela za ne, samozrejme zadarmo. Oni jen prijit, stahnout a vyrizeno. ....Jenze malokdo vidi tu praci za tim!

Me je jedno, ze si tam Graph dela reklamu v tom vlakne, a je mi jedno, ze se tady o JP vyjadruje jak se vyjadruje. Ale vsadim se, ze i on, kdyz zacinal s Joomlou, tak se tady ptal, kdyz neco nevedel a dostal odpoved, ale to neznamena, ze ted, kdyz uz se v Joomle vyzna, tak to tu muze hanit. A jestli si wirtueart dela z JP PR web, tak to je jejich vec. Do zakulisi nevidim a ani me z tohoto pohledu nezajima. Pro me a pro lidi co potrebuji pomoct je tohle myslim dobre misto.

Nejsem zadny vseved a urcite spoustu o Joomle nevim, ale jedno vim jiste a to, ze kdyz potrebuju a napisu sem do fora, tak dostanu odpoved a nebo nakopnuti spravnym smerem....A o to prece v komunite jde.

A ME SE TU LIBI :P

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: Kaktus
Téma bylo zamčeno.
09. úno 2012 19:56 #88980
Odpověď od Lojza
Uživatel
Díky za objasnění.

Objevil se tam i názor, že by daní uživatelé rádi přispívali formou článku, ale bohužel jim to nebylo umožněno. Nechápu proč?
Téma bylo zamčeno.
09. úno 2012 20:00 #88981
Odpověď od David
Nováček
Prontiku, mluv o vecech, o kterych neco vis, jinak pusobis smesne..
Ve vlaknu na webtrhu se diskutuje o zdroji informaci k Joomla a o Joomlaportalu. Takze jsem se k tomu vyjadril, na to mam snad nazor, a aby to nebylo OT, rekl jsem, kde se daji informace najit. Je zcela logicke, ze odkazu na svuj blog kdyz tam ty informace jsou. To je asi tak cele.
Pokud se ti na JP libi, je to v poradku a nic proti tobe ani jinym nemam. Mam na to ale svuj nazor, tak mi ho laskave neber. Krome toho na JP jsem stale aktivni a pisu sem odpovedi, sem, nebo komunikuji s konkretnimi lidmi bokem. Vzhledem k tomu, ze se mi nelibi, jak se tu nejktere veci delaji, jsem si zalozil svuj blog, a pisu si sam pro sebe. Rozhodne nepatrim mezi lidi, kteri jenom kritizuji a nic nedelaji. A ze bych neco chtel zadarmo? to rozhodne ne, za kvalitni obsah si rad zaplatim a platim.

A co delas pro JP ty? Na to si odpovez sam (tva odpoved me v podstate ani nezajima).

www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Téma bylo zamčeno.
09. úno 2012 20:03 #88982
Odpověď od Bong
Moderátor
Já bych tak hrrr nebyl prontiku. To, že JoomlaPortal zamrznul se ví dlouho. Sice byla snaha jej rozjet jinak, ale (alespoň viditelně) se nic neděje. Název komunitní web, už sám o sobě říká, že obsah budou dělat uživatelé. Ale tady to příliš neplatí, kromě fóra. Zatím pokaždé, když se někdo aktivní objevil, si nakonec udělal svoje vlastní stránky. 100x nic umořilo osla, znáš to?

Opravdu nechápu v čem je celé roky problém, povolit přístup zdejším uživatelům k publikování článků a vkládání odkazů na soubory ke stažení.

Vůbec netuším o co tomu uživateli doty jde. Hraje si dva týdny s Joomlou, neumí anglicky, nechce číst příručky a svoji vlastní lenost si kompenzuje na JoomlaPortálu, o kterém z nějakého důvodu předpokládá, že by měl všechno naservírovat pod nos. Kdyby to řešil zde, odkázal bych jej na jedno staré vlákno , tam najde jak začít. A samozřejmě na Bartův šílený seznam potřeb . Ale proč svůj mindrák řeší vyvoláváním diskuze o fungování někoho jiného, je mi záhadou.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Téma bylo zamčeno.
09. úno 2012 20:18 - 09. úno 2012 20:33 #88986
Odpověď od Bart
Moderátor

Bong napsal: ... A samozřejmě na Bartův šílený seznam potřeb ....


Prej šílený seznam :D :D. Já se snažím uživatelům pomoci se trochu zorientovat. Chybí dokumentace a mnozí se dotazují pořád dokola, proto ten šílený seznam. Navíc je to pro mne dobré vodítko - ne vše si pamatuji pořád.

Nechápu v čem je problém, že není uživatelům dovoleno přispívat. Elegantně by to šlo třeba pomocí ZOO (když už je ta šablona) nebo FLEXIcontent.

Jinak také nevím co ten uživatel řeší. Ale není první a asi ani poslední, kdo si bude stěžovat. V jednom má ale pravdu, nějaké návody pro lamky opravdu chybí. Já bohužel nemám pořád čas psát články pro JP (musím taky dělat jiné věci) a navíc ani nechci. Návody pro BFU mě nelákají. Spíše nějaké ty seznamy, novinky atd.
Téma bylo zamčeno.
Powered by Fórum