Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

ZOO 2.5 a teaser text

02. úno 2012 13:33 #88597
ZOO 2.5 a teaser text od ma®vays
Návštěvník
Přeji pěkný den.
Dnes sem narazil na nemilý problém. Ve verzi 2.5 oproti 2.4 je jednou z mála změn to, že nemůžu nechat prázdný teaser text. Často jsem toho využíval, že jsem celý text měl v detailu a teaser prázdný, když se to hodilo třeba ke kategorii "tabulky výsledků soutěže" Tam prostě byla jen tabulka o 100 řádcích a nešlo ji dělit.

Teď sem si ale všiml, že když nechám prázdný teaser okno a vyplním jen detail, který by se měl zobrazit až ve full stránce, tak mi ten detail smaže a mám úplně prázdnou stránku. Teď marně hledám, jestli je to schválně, nebo chyba.

Jak by se to dalo obejít? Budu rád za každý nápad....

02. úno 2012 15:26 - 02. úno 2012 15:33 #88604
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Myslím, že by mohlo stačiť v zobrazení Teaser text jednoducho nezobraziť. V zobrazení Full si potom text priradíte do požadovanej pozície. Postačí Vám teda iba jeden text, ktorý bude zobrazený až v zobrazení Full.

Prípadne ak potrebujete použiť rozdielne rozvrhnutie pre články a výsledky, vytvorte si dva rôzne typy - im následne môžete priradiť ľubovoľné prvky a zvoliť rozvrhnutie tak ako potrebujete.

ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu

02. úno 2012 15:34 #88605
Odpověď od ma®vays
Návštěvník

Kameň.junior napsal: Myslím, že by mohlo stačiť v zobrazení Teaser text jednoducho nezobraziť. V zobrazení Full si potom text priradíte do požadovanej pozície.

To právě nemůzu.

Kameň.junior napsal: Prípadne ak potrebujete použiť rozdielne rozvrhnutie pre články a výsledky, vytvorte si dva rôzne typy - im následne môžete priradiť ľubovoľné prvky a zvoliť rozvrhnutie tak ako potrebujete.

Můžete to trochu upřesnit? Nechcu to rozdělovat na více instancí, kvůli značek. Stejně tak šablona jde použit pouze na celou instanci. stačilo by mi, kdybych si mohl nastavit šablonu pro kategorii tak, jak to jde v K2. Tak pokud víte o nějaké jiné možnosti, jak s tím vy***** budu jen rád :)

02. úno 2012 16:01 - 02. úno 2012 16:02 #88607
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Tak ja napríklad používam pre články a výsledky dve rôzne inštancie, tzn. viem im priradiť inú šablónu a takisto mám vytvorený zvlášť typ rozvrhnutia pre články a zvlášť pre výsledky, tam mám už potom prvky ako potrebujem.

Ak to nechcete meniť kvôli značkám, tak vytvorte jednu inštanciu, v nej napr. kategóriu Články a kategóriu Výsledky a vytvorte si ako som písal vyššie dva zvlášť typ rozvrhnutia pre článok a zvlášť pre výsledky. To však ako ste písali, bude používať jednu šablónu, ale fungovať by to mohlo.

ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu

02. úno 2012 16:09 #88609
Odpověď od ma®vays
Návštěvník

Kameň.junior napsal: Ak to nechcete meniť kvôli značkám, tak vytvorte jednu inštanciu, v nej napr. kategóriu Články a kategóriu Výsledky a vytvorte si ako som písal vyššie dva zvlášť typ rozvrhnutia pre článok a zvlášť pre výsledky. To však ako ste písali, bude používať jednu šablónu, ale fungovať by to mohlo.

no, asi jsem na to ještě nenarazil. Budu muset pořádně prolést administraci zoo a vyzkoušet. Přecházím z K2, takže moje chápání zoo je zatím trošku omezené :)

Můžete mi poslat link na web o kterém jste psal? Váš nick mi něco říká? Nejste taky hasič?

02. úno 2012 16:11 - 02. úno 2012 16:11 #88610
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Áno som :-)

web: www.smhl.eu

ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu

Powered by Fórum