Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

tlačítko uložit, storno

28. pro 2014 20:28 #119453
tlačítko uložit, storno od klucon
Pokročilý uživatel
Zdravím komunitu,

mám problém s tlačítky Uložit nebo Storno. Nainstaloval jsem si komponentu Joomleague a tam mi to nefunguje při založení nového týmu, hráče ani hřiště a pak jsem na tento problém narazil i u komponenty Phoca Gallery.

Používám nejnovější verzi J 2.5.28 i JL.

Nenarazili jste někdy na tento problém? Popř kde by mohla být chyba?

Instalaci mám na serveru, kde již provozuji tyto dvě komponenty a fungují mi normálně.

Předem díky za rady

28. pro 2014 20:40 #119454
Odpověď od Bong
Moderátor
Kdyz blbnou tlacitka tak je nejlepsi vse zaktualizovat. Tedy hlavne Joomlu, nainstalovat znovu jako ktetekoli jine rozsireni. A pak muzem pokracovat dale.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

28. pro 2014 20:47 #119455
Odpověď od klucon
Pokročilý uživatel

Bong napsal: Kdyz blbnou tlacitka tak je nejlepsi vse zaktualizovat. Tedy hlavne Joomlu, nainstalovat znovu jako ktetekoli jine rozsireni. A pak muzem pokracovat dale.


to jsem zkoušel. Smazal jsem to a nainstaloval zase od znova, vyčistil jsem dočasné soubory, promazal co se dalo přes admin rozhraní..

Kdyz si čtu svůj první příspěvek, tak jsme zapomněl dodat, že tam instaluji warez šablonu od rockettheme.. vždycky jsem si napřed vyzkoušel šablonu a pak až sem jí otestoval a zjistil, že mi bude vyhovovat, tak jsem jí zakoupil... Co si budeme vykládat, víme co to obsahuje, když se stáhne nelegálně... Jsem ten typ, co si napřed odzkouší a pak zaplatí..

Předpokládám, že template nebude mít vliv na funkci tlačítek v admin části.

Powered by Fórum