Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Kunena a příspěvky za určité období

10. kvě 2014 22:01 - 10. kvě 2014 22:02 #116032
Kunena a příspěvky za určité období od Pavel Krajíček
Začátečník
Dobrý den
mám problém s fórem Kunena a teď už mi to dělá i na dalším novém webu, takže asi něco není dobře.
Když kliknu na poslední témata (což mám výchozí stav po kliknutí na odkaz v Top-menu) tak je tam nahoře rozbalovací nabídka, vlastně dvě... jedna je na kategorie a ta druhá nabízí výběr časového období za které se mají zobrazit poslední témata.

Nastavil jsem si v admin výchozí stav na jeden rok a přesto mi to vždy ukazuje jen jeden měsíc. Navíc teď na novém fóru: prave-lidstvi.cz/index.php/forum i když pak z té rozbalovací nabídky vyberu ručně cokoli např. jeden rok, týden, 48 hodin... prostě cokoli, tak to skočí hned zpátky na ten měsíc :( ... chtěl bych tam ve výchozím nastavení jeden rok, protože diskuzí za měsíc nebude asi moc a tím by tam časem nemuselo být nic vidět.

11. kvě 2014 08:44 - 11. kvě 2014 08:45 #116041
Odpověď od Bong
Moderátor
Vše vám funguje normálně tedy pokud použijete třeba FF s Adblockem B) .

Na tak primitivní stránku snad nepotřebujete hromady javascriptů a flashe. Stejně se vám to tam nakonec popere...

noconflict script jquery joomla

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. kvě 2014 09:17 #116042
Odpověď od Pavel Krajíček
Začátečník
Nerozumím. Hromada javascriptů? A kde jí mám? Mám tedy něco odstranit? Nějaké moduly? Flash jsem použil poprvé v životě a to těch několik málo hvězdiček v záhlaví - myslíte, že to ony mi to dělají v tom fóru?

11. kvě 2014 11:07 #116045
Odpověď od Bong
Moderátor
Použijte Firefox s doplňkem Firebug pro nalezení chyb a problémů. Zkuste si zapnout Ladění chyb systému v Joomle na zobrazení dalších potíží. Klikněte na odkaz v mém předchozím příspěvku a čtěte...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. kvě 2014 11:34 #116046
Odpověď od Pavel Krajíček
Začátečník
Klikal jsem na odkaz, anglicky neumím, takže si moc nepočtu. O tom jquery moc nevím, ale zkusil jsem stáhnout ten plugin a nainstalovat na cvičný web... cvičný web, ale následně nejde vůbec načíst :lol:

Ale podařilo se mi něco asi... vypadá to, že se už dá v rozbalovací nabídce si zvolit časové období a poté se skutečně zobrazí. Docílil jsem toho tak, že jsem si rozklik samotnou položku odkazu v admin tedy jako onen odkaz na fórum a tam vpravo v tzv. povinném nastavení jsem změnil položku nabídky na poslední témata.

Ještě tak zjistit proč se nezobrazuje mé výchozí nastavení v admin a sice onen celý rok namísto jednoho měsíce.

10. lis 2014 15:20 #118832
Odpověď od Pavel Krajíček
Začátečník

Namchan napsal: ...Ještě tak zjistit proč se nezobrazuje mé výchozí nastavení v admin a sice onen celý rok namísto jednoho měsíce.



Tak jsem na to po dlouhé době přišel. Ono totiž jedna věc je si nastavit v hlavním nastavení Kuneny limit, ale ještě je potom u samotného odkazu, když si ho vytváříte a dáváte někam do nabídky, tak onen samotný odkaz tam má opět své nastavení, které přebije to globální. Tam při přidávání odkazu do nabídky je vpravo Povinna nastavení a pod tím je Hlavní nastavení a tam je vespod položka: Omezit na časový úsek a tam si jde znovu nastavit časový úsek.

Powered by Fórum