Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

výsledky závodů

06. led 2014 18:42 #113593
výsledky závodů od ma®vays
Uživatel
Ahoj.
Dostal jsem námět k přemýšlení. Potřebuji vyrobit komponentu, pomocí které bych evidoval výsledky hasičských soutěží. Kategorie po letech. Každý závod by byl jeden list, kdy potřebuji u jednoho závodu tabulku s výsledky, která by měla obsahovat pořadové číslo, název týmu, kraj, jeden a druhý čas (pravý a levý terč) a výsledné bodové ohodnocení, podle toho, jak se umístil. Celé by se to mělo seřazovat podle rychlejšího z těch dvou časů.

Narazili jste někdo na nějaké již hotové řešení? Co jsem se díval na netu, tak vesměs se používá Jomleague a všude ukazují vedení fotbalové sezony. Osobně s touto komponentou nemám zkušenost.

budu rád za jakékoli tipy.

06. led 2014 19:04 #113596
Odpověď od Bong
Moderátor
Doporučuji kouknout na JPodium a JoomSport, možná budou použitelné. JPodium zobrazuje výsledky velice zajímavě.
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/tag?tagid=19

A nebo to zkusit řešit externě. Existují servery s hasičskými ligami, třeba firesport.eu, ale blíž jsem to nezkoumal. Ono by totiž chtělo myslet i na budoucnost a tahat čísla rovnou z dat od časoměřičů. Je trochu blbé to do budoucna předatlovávat ručně.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

06. led 2014 19:20 #113597
Odpověď od ma®vays
Uživatel
firesportu se chci právě vyhnout. potřebuji vlastní nezávislou instalaci, kde budu mít zaručeně přesné, ověřené a schválené oficiální výsledky ligy a navíc se bude v průběhu soutěže doplňovat online pořadatelem soutěže.

Před léty než začla vysílat hasičská televize jsme měli vlastní aplikaci na textové online přenosy, kde se zobrazovaly jak průběžné tabulky, tak textový průběh soutěže. Nyní bychom myšlenku chtěli oživit, ale už i s archivem výsledků.

Ony ty data od časoměřičů stejně musím nadatlovat ručně. Každý pořadatel má jinak postavenou časomíru, která ne vždy běží na PC.