Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

vkládání odkazu na Phoca galerie

05. led 2014 19:02 #113576
Zdravím, mám asi blbej dotaz, mám nainstalovaný Phoca Gallery Button Plugin, přes který jde velmi pohodlně vložit odkaz na galerii v Phoca. Já bych potřeboval vložit vždy odkaz na jednu galerii (vztahuje se k danému článku). Což jde,ale jelikož je v pluginu výběr "jen" nezobrazovat galerie (takže vyberu jen všechny kromě té jedné), v okamžiku, kdy přidám novou galerii tak se mi začne v článku zobrazovat taky. Nemáte někdo nápad jak by šlo vyřešit vkládání jedné galerie?
Snad jsem popsal k pochopení.
Díky za snahu

06. led 2014 18:36 #113591
Odpověď od ma®vays
Uživatel
Zkus spíš napsat dotaz na webu autora. Pokud je nějaká možnost jak to udělat, bude o ni vědět nejlíp. Já osobně jsem toto nikdy neřešil.

07. led 2014 00:05 #113599
Odpověď od polato
Začátečník
Mělo by to jít změnou řetězce v článku, konkrétně místo „hidecategories“ napsat „categoryid“ a přiřadit ID požadované kategorie.
Příklad, původně:
{phocagallery view=categories|imagecategories=0|imagecategoriessize=0|hidecategories=42,43,44,45}
Po úpravě:
{phocagallery view=categories|imagecategories=0|imagecategoriessize=0|categoryid=38}
38 je ID kategorie, na kterou chci odkazovat.