Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Prihlásenie pomocou emailu

30. pro 2013 16:50 #113509
Prihlásenie pomocou emailu od raimond
Uživatel
Potrebujem Joomlu 2.5 nastaviť takto (ak to je možné hoc aj s nejakou doinštaláciou)
Na hlavnej stránke mám základný obsah.
Prezeranie podstránok by bolo sprístupnené, len po zadaní emailu.
Aby si pamätalo z akého PC už zadal email a po príchodel mal hneď sprístupnené podstránky a nemusel svoj email znovu zadávať.

31. pro 2013 18:08 #113514
Odpověď od Bong
Moderátor
Použijte registraci uživatelů v Joomla.

Pokud chcete pouze aby byl pouze zadán email, který navíc není ověřen je to jen zdržování uživatele bez jakéhokoli dalšího smyslu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

02. led 2014 16:15 #113529
Odpověď od raimond
Uživatel
Dá sa použiť tá registrácia, ale bez hesla? Že by len zadal email?
Možno sa to zdá ako obťažovanie a zdržiavanie, ale potrebujem to tak.
Bolo by dobré aj to overenie emailiu.

03. led 2014 11:28 #113536
Odpověď od Bong
Moderátor
Pořád netuším co to má za smysl. Sbíráte databázi emailů? To lze i jinak.

Pokud někdo zadá pro přístup libovolný email, který nijak neověříte (tedy uživatel alespoň nedostane kontrolní zprávu, kterou musí potvrdit) je vám tato informace k ničemu - email vůbec nemusí existovat...

K tomu zapamatování PC, ze kterého se přes email uživatel přihlašoval... Co s tím když má někdo více počítačů? Jak chcete zajistit, že si nesmaže cache? Že nemá šmírování zablokováno?

Pokud uživatelé o váš obsah stojí, registraci podstoupí. Pokud jim obsah za registraci nestojí, je zbytečná...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. led 2014 11:43 #113537
Odpověď od raimond
Uživatel
K zbieraniu databázi emailu my napíšte ako sa to robí. Rád sa nechám priučiť.

Viem že email nemusí existovať, mám ale na to dôvod, prečo to takto chcem. (aj overenie správnosti emailu by tiež mohlo byť)

Ak má viac PC, to ma netrápi. Môže na každom zadať aj iný email. Ak si zmaže cache (zadá znovu email a zobrazuje sa mu to znovu) alebo ak má "šmírovaní" zablokované, potom mi to nevadí (tej skupiny ich tak veľa nemá)

Viete mi teda poradiť ako to takto spraviť?