Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

trocha komplikovany contact form

16. pro 2013 17:52 #113271
trocha komplikovany contact form od Vladimir Rosko
Uživatel
zdravim.

viete mi niekto poradit ako upravit/najst plugin ktory funguje ako bezny contact us plugin s tymito rozdielmi:

- na uvodnej stranke potrebujem aby zakaznik videl iba riadok do ktoreho vpise obsah spravy, ten odosle cez button, a dalej ho to presmeruje na doplnenie mena priezviska, adresy a emailu. plugin vsetko odosle na mnou preddefiny email

dakujem za skore odpovede:)

16. pro 2013 18:12 #113272
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Asi vám moc neporadím, ale jsem zvědavej, co vás vede k tomu, aby to nebylo vše v jednom kroku, jak je to normálně u běžného kontaktního formuláře.

16. pro 2013 18:36 #113273
Odpověď od Vladimir Rosko
Uživatel
mna nic....mojho zakaznika design...proste to takto chce mat a nevyhovorim mu to z hlavy.

ide presne o to ze ta stranka nebude vo svojom uvode obbsahovat nic okrem jedineho riadku na zadanie textu napr. nazov tovaru ktory potrebuje zohnat, nasledne ked odklikne tak potrebujem aby mi na dalsej strane zadal meno email a podobne a potom to vsetko emailom na predvoleny email. mozno by sa to dalo urobit viacerymi contact formami ale neviem si predstavit ako dosiahnut to aby mi to vsetko prislo v jednom emaili.

16. pro 2013 19:50 #113277

29. pro 2013 14:13 #113499
Uživatel
dik moc Linelab , chronoforms mi problem vyriesili ukazkovo....akurat mam este jednu otazku

malchrono.eu/

na uvodnej stranke je prvy form a ja ho potrebujem dostat do stredu stranky a ked tu formu dostanem na stranku cez vlozenie cez article tak to nedokazem...nejaka rada?

a este jedna drobnost.....ked chcem kliknut na uvodnu formu, tak by som bol rad aby mi ten preddefinovany text zmlizool....existuje aj na to nejaka finta?

zatial Vam dakujem velmi pekne:)

16. led 2014 16:42 #113887
Uživatel
Panove vyriesil som asi vsetko co som potreboval v tejto teme az na jednu malickost

na uvodnej strane mam textareu v ktorej mam nejaky defaultny text...potrebujem docielit aby po kliknuti do pola zmizol prednastaveny text....googlil som a vygooglil som ze je potreba nejakeho ajavscriptu, comu ja moc nerozumiem...viete mi niekto poradit ako tuto neprijemnost vyriesit?

dakujem pekne

web:
malchrono.eu