Přihlásit se

Read Private Message v adrese odkazu

05. lis 2013 22:22 #112365
Read Private Message v adrese odkazu od tomass.web@gmail.com
Uživatel
Dobrý den,
nastal mi problém, že zničeho nic se mi u jedné položky v menu cpe do adresy nějaké "Read Private Message".
Viz: www.elektroodpad-vykup-servis-pc.cz/jupgrade/index.php/onas v levém menu při kliku na VYKUP ELEKTROODPADU.

Co to znamená popřípadě kde se to tam vzalo?
Někde jsem na jednom webu o tom jen našel to, že někdo smazal danou položku z menu a asi i článek a vytvořil nové a měl to v pohodě. Tak jsem to taky zkusil, už to bylo v pořádku až na to, že se mi daná stránka zobrazuje špatně - viz: www.elektroodpad-vykup-servis-pc.cz/jupgrade/index.php/vykup ..
Hledal jsem někde v nastavení, jestli tam není nějaká možnost zobrazení v dané části (tak jak je to u položky MODULY) , ale nic jsem nenašel.

Neví někdo co stím? :)

Joomlu mám 2.5.14 ..
Instaloval jsem do toho jen komponenty Smart Slider2 a Proform Basic .. jinak nic.

05. lis 2013 23:19 #112366
Odpověď od Bong
Moderátor
Když něco jen smažete je to málo. Je třeba i vysypat koš (platí o článcích stejně jako položkách menu). Navíc je záhodno při budování webu mít SEO SEF adresy vypnuté.

www.google.cz/search?q=Read+Private+Message+in+URL

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

06. lis 2013 07:42 #112367
Odpověď od tomass.web@gmail.com
Uživatel
Áha. To už jsem tedy taky udělal .. smazal jsem to i z koše vše a zkusil to vytvořit znova.
Vytvořit to teď jde vpohodě, ale pořád přetrvává problém, že když v menu ( www.elektroodpad-vykup-servis-pc.cz/jupgrade/index.php/onas ) vyberu "Výkup elektroodpadu" tak mi to nevypíše jen do toho pole kde se vždy vypisují články ale hodí se to přes celou stránku.
Může být problém někde v nastavení nebo je to něco jiného?

Děkuji.

06. lis 2013 09:25 - 06. lis 2013 09:26 #112371
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud ste vytvořil novou položku menu, tak je třeba nejspíše pro ni také přiřadit moduly (menu, atd.) a vypněte si ty SEF URL když ten web děláte. Takhle se nedá poznat co tou položkou menu voláte.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

06. lis 2013 12:52 #112376
Odpověď od tomass.web@gmail.com
Uživatel
Jo, už je to vše v pořádku. Nevšiml jsem si té upravy v modulech :)

Děkuji za pomoc :)