Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

ZOO aplikace a frontpage

03. lis 2013 21:36 #112300
ZOO aplikace a frontpage od Martin B.
Uživatel
Dobrý den,
mám dotaz ohledně ZOO komponenty. Řekněme, že mám něco vytvořeno v aplikaci "cookbook" a něco v aplikaci "business directory".
Rád bych z obou aplikací dostal na frontpage výběr nejnovějších vložených, případně náhodně vybraných položek z těchto aplikací.
Zkoušel jsem už snad všechno včetně hledání na joomla.org a google.com. Ale ať hledám, jak hledám, tak stále nic nemůžu najít. Když už něco najdu, tak to podporuje jen ZOO aplikaci "blog" a "page", ale ostatní ne.
Existuje něco nebo je tu někdo, kdo by za nějakou úplatu něco udělal, aby to fungovalo?
Předem díky

03. lis 2013 21:39 #112301
Odpověď od Karri
Uživatel
A co třeba použít vlastní ZOO modul mod_zooitem? Ten dokáže zobrazit jakékoliv položky z jakékoliv aplikace.

03. lis 2013 22:02 #112302
Odpověď od Martin B.
Uživatel
...jsem to ale lama :) ;) Díky, ale ještě otázku, neexistuje něco jako: extensions.joomla.org/extensions/extensi...zoo-extensions/21053
Tohle je bohužel jen použitelné s "blog" a "page"
Případně nějaký (horizontální) slider, který by šlo na to použít?

04. lis 2013 06:34 #112307
Odpověď od Karri
Uživatel
Já bych si napsal nový layout pro uvedený modul, popřípadě bych slider udělal přes Widgetkit -ZOO je poměrně snadno uživatelsky upravitelné a zatím jediné, za co bych byl krom ZOO samotného ochoten vyhodit peníze jsou rozšíření od těchto vývojářů:
www.georadiussearch.com/
www.zoolanders.com/