Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
ZOO aplikace a frontpage
03. lis 2013 21:36 #112300
Dobrý den,
mám dotaz ohledně ZOO komponenty. Řekněme, že mám něco vytvořeno v aplikaci "cookbook" a něco v aplikaci "business directory".
Rád bych z obou aplikací dostal na frontpage výběr nejnovějších vložených, případně náhodně vybraných položek z těchto aplikací.
Zkoušel jsem už snad všechno včetně hledání na joomla.org a google.com. Ale ať hledám, jak hledám, tak stále nic nemůžu najít. Když už něco najdu, tak to podporuje jen ZOO aplikaci "blog" a "page", ale ostatní ne.
Existuje něco nebo je tu někdo, kdo by za nějakou úplatu něco udělal, aby to fungovalo?
Předem díky
mám dotaz ohledně ZOO komponenty. Řekněme, že mám něco vytvořeno v aplikaci "cookbook" a něco v aplikaci "business directory".
Rád bych z obou aplikací dostal na frontpage výběr nejnovějších vložených, případně náhodně vybraných položek z těchto aplikací.
Zkoušel jsem už snad všechno včetně hledání na joomla.org a google.com. Ale ať hledám, jak hledám, tak stále nic nemůžu najít. Když už něco najdu, tak to podporuje jen ZOO aplikaci "blog" a "page", ale ostatní ne.
Existuje něco nebo je tu někdo, kdo by za nějakou úplatu něco udělal, aby to fungovalo?
Předem díky
03. lis 2013 21:39 #112301
Odpověď od Karri
Uživatel
A co třeba použít vlastní ZOO modul mod_zooitem? Ten dokáže zobrazit jakékoliv položky z jakékoliv aplikace.
03. lis 2013 22:02 #112302
Odpověď od Martin B.
Uživatel
...jsem to ale lama
Díky, ale ještě otázku, neexistuje něco jako:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...zoo-extensions/21053
Tohle je bohužel jen použitelné s "blog" a "page"
Případně nějaký (horizontální) slider, který by šlo na to použít?
Tohle je bohužel jen použitelné s "blog" a "page"
Případně nějaký (horizontální) slider, který by šlo na to použít?
04. lis 2013 06:34 #112307
Odpověď od Karri
Uživatel
Já bych si napsal nový layout pro uvedený modul, popřípadě bych slider udělal přes Widgetkit -ZOO je poměrně snadno uživatelsky upravitelné a zatím jediné, za co bych byl krom ZOO samotného ochoten vyhodit peníze jsou rozšíření od těchto vývojářů:
www.georadiussearch.com/
www.zoolanders.com/
www.georadiussearch.com/
www.zoolanders.com/
Nejnovější příspěvky