Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

PDF Galerie

26. říj 2013 22:11 - 26. říj 2013 22:13 #112082
PDF Galerie od Duza
Uživatel
Zase dilema už cele odpoledne pátrám,hledám.zkouším a pořad nic. Proto vás zadám o radu zkušených potřeboval bych nějakou PDF galerii viz.odkaz www.demos.cz/ke-stazeni/katalogy.html aby šlo stahovat a zaroveň prohlížet soubory tak prosím o rady předem DÍKY P.s. nebo jak to mám provest.

27. říj 2013 00:14 #112085
Odpověď od Bong
Moderátor
To není žádná galerie. Použijte jakékoli rozšíření pro stahování souborů, třeba Phoca Gallery. Do něj vložte soubory PDF, Bude na nastavení prohlížeče každého jednoho uživatele, zda soubor stáhne, nebo rovnou zobrazí.

To, že uživateli podstrčíte možnost si PDF dokument zobrazit (násilně) v PSI Wieveru není řešení. Ponechte uživatelům alespoň ten pocit svobody, že si mohou rozhodnout, zda PDF přímo zobrazit, nebo stáhnout.

Navíc i toto řešení vám není k ničemu, když máte například zapnuté Adblock, objeví se maximálně bílá stránka. A jakékoli bílá stránka, nefunkčnost, atd. padá na vaši hlavu :)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Duza

27. říj 2013 00:17 - 27. říj 2013 00:25 #112086
Odpověď od Duza
Uživatel
Takže jestli to dobře chápu tak akorát PDF soubory uložím do Phoca downloadgalery a to je vše prohlížeč jednotlivého uživatele si s tím provede jak je nastaven

27. říj 2013 00:31 #112087
Odpověď od Bong
Moderátor
V podstatě ano. Vy nemáte problémy (starosti) a uživatel není obtěžován jiným otevíráním souborů než má nastaveno. Nic víc jsem tím říci nechtěl.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. říj 2013 08:27 #112090
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Jenom jednu poznámku ze zkušenosti. Stávalo se mi, že některé prohlížeče si se správným otevřením některých pdf souborů neporadily. Musel jsem pak volit řešení, kdy pdf soubor musel být stažen. V nastavení prohlížeče je sice možné tuto nepříjemnost řešit, nicméně vysvětlujte to čtenáři.